dobrze ,miał i biomasa drogie można zrozumieć podwyżkę , z tego co słychać w innych miastach mają drożej . Rodzi się jednak pytanie , gdy surowce kiedyś choć trochę potanieją my to odczujemy , osobiście nie sądzę bo ciepłownia zawsze jakieś wytłumaczenie znajdzie
Moze wreszcie te absurdalne ceny ceny,jakby wziete z kosmosu, za te klitki,niekoniecznie nawet nadajace sie do zamieszkania wreszcie obniza..Bo wiekszosci sprzedajacym i wynajmujacym ,to chyba zupelnie odbilo,nie wiedzac,gdzie jest tego granica!
Natomiast ,ogromna inflacja,podwyzki i bezrobocie,to dopiero poczatek tego bajzlu,jaki stworzyl nam ten pseudo-Rzad na czele z Duda,wierzac we wszystko co opowiada komik zza Buga..
Sprowadzajac do kraju prawie 5 milionow Ukraincow i ciagle im pomagajac , wpakowali nasz kraj w totalna nedze i niebezpieczenstwo,nie zwazajac na narod i konsekwencje tych idiotycznych poczynan..To jest najgorsze,co moglo nas spotkac od zakonczenia wojny!!Szok i tragedia!!
yorgos@ to kłamca, manipulator i człowieczek bez honoru. Takim się nie wierzy.
Rządy poprzednie przed 2015r zostawiły finanse Kraju w bardzo dobrym stanie. PiSS za wszelką cenę był przeciw wejściu do strefy Euro, ponieważ nie dałoby się drukować pieniędzy na zawołanie. Doszli do władzy, rozdawali na lewo i prawo, nawet tym, których stać było na Hawaje.Zniszczyli prawo, kilkakrotnie łamali Konstytucję z prezydentem na czele. Zamiast zająć się prawdziwym rządzeniem to wzięli się za inwigilację opozycji i swoich, (żeby wiedzieć kto jest im przeciw). Dla TVPiSS corocznie sypią 2 miliardy, teraz napewno 4 miliardy bo inflacja, a żyć trzeba. Gdyby nie ta TVPiSS to z pewnością PiSSu już by nie było. Ale nic nie jest stracone, powrócą rządy prawa i może kilku znajdzie się za to na deptaku we Wronkach.
Jasne że jest mi dobrze! Jeszcze tak dobrze nigdy mi nie było. Za rządów Jarosława i Dudy pięknie odnowiłem dom, wymieniłem CO na nowe i lepsze oszczędniejsze, wypierniczyłem stare meble i kupiłem nowe. Sprzedałem stary wóz i kupiłem nowszy. Pożeniłem dzieci i cieszę się wnukami. Tylko żyć i nie umierać, oby zdrowie dopisywało. A malkontenci, którym wiecznie mało i ciągle im źle? Niech se jęczą i narzekają. MNIE JEST WSPANIALE, CHWAŁA PiS!!!
I bardzo dobrze! Tego było potrzeba! Teraz jęczą? A kto darł gębę: " jarosław, jarosław...duda, duda" Chcieliśta? To mata! Zapytajcie yorgosa jak mu dobrze....
"Jaki wpływ na ceny będzie miało uruchomienie budowanej spalarni?"
Teoretycznie powinna być kosmiczna obniżka ceny, a w praktyce będzie to zależało od tego kto będzie rządził w mieście.
Niestety sytuacja tak sie potoczyła że nasz kraj wziął na siebie utrzymanie ukraińskiego kraju obok i nastąpił wzrost kosztów.
yorgos@ swoim postem udowodniłeś tylko że jesteś nieudacznikiem i pasożytem który tylko i wyłącznie wyciąga brudną łapę po cudze. Przez siedem lat tak ci się dobrze żyje? Za cudze? A coś ty robił przez resztę żałosnego życia? Pewnie w MOPSIE siedziałeś:):):)
Podatek od nieruchomości w górę. Są nowe stawki. Oto ile mogą wynieść podwyżki
Właściciele domów, lokali i gruntów powinni spodziewać się wyższych podatków. Ministerstwo Finansów podało nowe maksymalne stawki podatku od nieruchomości, zmiany wejdą w życie początkiem 2023 r. Wysokość podatku będzie zależała od lokalizacji - ostatnie słowo w tej kwestii będą miały samorządy.
www.money.pl/podatki/podatek-od-nieruchomosci-w-go(...)