DYSKUSJE
Mieszkańcy bloków zapłacą blisko 70% więcej za ciepło
imie_me_legion
05.08.2022 15:46

W najbliższych wyborach trzeba głosować na pis niech jedzą żabę, którą ugotowali.Prawda jest jedna i brutalna. Ktokolwiek wygra najbliższe wybory to czeka nas tragedia. Plan Balcerowicza przy tym co nas czeka to był pikuś. Pis nieodpowiedzialną polityką socjalną zdemolował finanse państwa i napędził spiralę inflacji. Ja sobie poradzę i nie żal mi tych, którzy uwierzyli pisowskim bolszewikom, że dobrobyt jest z rozdawnictwa. Od początku ich rządów mówiłem, że to się skończy tragedią to mnie forumowe kundle wyzywały i się śmiały. Teraz to ja się będę śmiał.

imie_me_legion
na forum od listopada 2017
alamich
05.08.2022 13:31
wyróżnione przez moderatora

Kolejne podwyżki? A zostanie nam cokolwiek na życie?

alamich
na forum od lipca 2022
gienia13
04.08.2022 22:20

Gdzie jest mój wpis ???? Nie pasuje ????

gienia13
na forum od grudnia 2017
zbych
04.08.2022 13:55
wyróżnione przez moderatora

Pamiętam czasy kiedy Gomułka podniósł ceny na mięso o 5%, a stoczniowcy chcieli spalić wszystkie komitety. Dziś 70% i spoko...

zbych
sunsabik
04.08.2022 12:06

Prezesie, jeśli ceny paliwa spadną to obniżycie koszty czy wpakujecie w kieszeń i jolo?

sunsabik
fazi174
04.08.2022 07:47

Nie ma się co łudzić, że podział podwyżki na dwie jest dla dobra mieszkańców. Spółdzielnia nie jest "dobrym wujkiem". Jeśli ktoś płacił 112 zł/m-c za ogrzewanie przy podwyżce 70% zapłaciłby 190,4 zł. Przy wariancie spółdzielni będzie: 112 zł x 30% = 145,6 zł i od tej kwoty będzie wzrost o 40% czyli do zapłaty będzie 203,84 zł. Ponad 13 zł zysku na każdym mieszkaniu.

fazi174
Endrju89
03.08.2022 22:54

@marcinms - Daj spokój, przeciętny wyborca PiS i tak tego nie zrozumie bo to dla niego czary! To nic, że baran jeden z drugim zamiast za chleb płacić 1.99 złto teraz płaci 3.20 to nic, że zamiast za prąd płacić 60 zł - zapłaci 120 zł, to nic, że za chwile będzie marznął w chałupie bo nawet węgla nie kupi, to wszystko jest uj, ważne że Kaczyński dał! Czynastkę i 100 zł podwyżki do emerytury!

Wszyscy są winni tej drożyzny, wszyscy! Tusk, LGBT, 5G, cykliści, geje, masoni, Putin, miś Koralgol, promieniowanie kosmiczne, Niemcy, Żydzi, Ruskie kacapy, a nawet liście kurpiowskiej kapusty tylko qurwa PiS nie jest odpowiedzialny za drożyznę!

Endrju89
marcinms
03.08.2022 21:55

Rządy komunistów zawsze kończą się tak samo. Obecni są wyjątkowo szkodliwi bo są pracowici. Gdyby byli leniwi to by nie zdąrzyli wszystkiego spieprzyć. Oni wszystko regulują, do wszystkiego się wpieprzają. Natomiast mają umysł dziecka który nie myśli o konsekwencjach. Bankster Morawiecki, który dorobił się na znajomościach z odpowiednim księdzem, bezmyślnie zrezygnował z węgla ruskiego, zamiast zrobić zapasy. Gaz kupujemy dalej ruski tylko z niemiecką prowizją. Gdzie ten nasz węgiel który na 200lat miał starczyć. Wszystko w sklepach drożeje na potęgę. Doprowadzą do ruiny, zniszczą to co przez 30 lat po upadku komuny udało się zbudować. Z Tuska się naigrywali że tylko dba o ciepłą wodę w kranie. A oni nawet zabiorą ludziom tą ciepłą wodę w kranie. Wszędzie tylko dostajemu kary, pieniędzy z KPO nie uzyskali, na uchodźców też nie. Politycy wszystkich opcji to nie są ludzie najwyższych lotów, ale takich durni i nieudaczników jacy są w pis to nawet trudno sobie wyobrazić. Złodziejstwo, kolesiostwo. Nawet Lotos zniszczyli. Zniszczą jeszcze PGNIG. Wszystkim będzie zarządzał burmistrz Pcimia. Opamiętajcie się ludzie i nie głosujcie na tych durniów, trzeba ich pogonić jak najszybciej.

marcinms
haash
03.08.2022 19:11

yorgos@ po czym masz takie fajne wizje?

Dziękuję wam wyborcy piss! Tej zimy odczujecie konsekwencje swojego wyboru.

haash
na forum od czerwca 2022
foks9
03.08.2022 18:56

yorgos, tak naprawdę to siedzisz w zapierdziałym dresie, w zapierdziałym fotelu na 40 m2, oglądasz Qrwizję -TVPis i wierzysz, że jest tak dobrze jak mówi ta propaganda. Oczywiście czekasz na 13 i 14-stkę bo tylko wtedy kupisz sobie piwo lub tanie wino. Wierzysz w kaczystów bo jesteś klasycznym roszczeniowym nierobem, któremu się należy.

foks9
/4
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA