PiSze sroygos - "Na infacji jak na wojnie. Jedni tracą, drudzy zarabiają duże pieniądze." - fakt, rząd kasę trzepie równo z podatków, których wpływ rośnie równo wraz z wzrostem cen i stać go nawet na to, by na spotkania objazdowe dowozić wiernych klakierów marki gosroy.
"Prezydent Ciechanowa Krzysztof Kosiński stwierdził, że
"jedynym podmiotem, który zyskuje na inflacji, jest budżet państwa".
- Postulujemy, aby te zwiększone dochody budżetu państwa przynajmniej częściowo zostały przekierowane na poziom samorządów - apelował."
Nadal wiele "rodzynków" yorgosa można zobaczyć na prawicowch, czy katolickich poralach gdzie pisał pod swoim prawdziwym nazwiskiem. Szczególnie "soczyste" są te z okresów wyborczych i związanych z tym nagonek, łącznie z obrzydzaniem Unii zanim do niej wstąpiliśmy, nie wspominając o LGBT, rasizmie itp.
O tym "Wiadomości" TVP milczą. Sprawę księdza z "Ziarna" zamieciono pod dywan
Obsceniczne wiadomości o charakterze seksualnym, jakie wysyłał rzecznik kurii białostockiej i współpracownik TVP ks. Andrzej D., nie stały się tematem głównego wydania sobotnich "Wiadomości". Na próżno szukać też tej informacji na antenie i stronie internetowej TVP Info.
teleshow.wp.pl/o-tym-wiadomosci-tvp-milcza-sprawe-(...)
Jak długo jeszcze polscy podatnicy będą utrzymywać watykańskich pasożytów, nierobów, darmozjadów, pedofili i zboków?
Jakby coś to mam kilka "rodzynkow" którymi poczęstował mnie yorgos pisząc pod tym i jeszcze pod innymi nickami. I jeden w którym groził mnie i mojej rodzinie śmiercią. I opinię prawnika do tego postu.
yorgos
Idąc twoim tokiem rozumowania ja też zawiadomię Prokuraturę. Niejednokrotnie zostałem przez ciebie zwyzywany od ubeków, sprzedawczyków i zdrajców. Obrażałeś też pewną grupę zawodową a także osoby niewierzące i niejednokrotnie wzywaleś do przemocy . Jako były nauczyciel miałeś świadomość swoich słów i ich działanie. Masz rację to się musi skończyć. Spotkamy się w sądzie.
Emerytowany nauczyciel:
yorgos26.06.2022 23:00Potomstwo zdychających UB-eków nadaje na tym portalu.
yorgos
Proszę bardzo...I ja mam twoje posty w których obrażasz i wyzywasz innych. Teżasz mocno za uszami :):):) zobaczymy jakich to nauczycieli mamy:):):)
viserion
Przestań wreszcie mnie obrażać! Jestem emerytowanym nauczycielem, człowiekiem wykształconym i szanowanym. Wychowałem wielu młodych ludzi, którzy są obecnie szanowanymi obywatelami i fachowcami. Nazywasz mnie ormowcem, komunistą i innymi zmyślonymi epitetami. Jutro zgłaszam do prokuratury o ustalenie twoich danych. Będziesz odpowiadał za to co wypisujesz pod moim adresem. To się wreszcie musi skończyć. Będzie głośno o tym w Krośnie.
Inflacja jest obecnie na całym świecie. Kiedyś się skończy jak katar i sraczka. Na infacji jak na wojnie. Jedni tracą, drudzy zarabiają duże pieniądze.
szmaciarze z reżimowej qrwizji już zaczynają swoje psalmy
"Wiadomości" szukają winnego zatrucia Odry. Tropy prowadzą do Niemiec
Cała Polska od kilku dni żyje katastrofą ekologiczną na Odrze. "Wiadomości" TVP w sobotnim wydaniu pytają, kto miałby interes w ukrywaniu źródła zakażenia i od razu sugerują, jak może brzmieć odpowiedź.
wiadomosci.wp.pl/wiadomosci-tvp-znowu-o-niecheci-d(...)
Pissowcy już po dwóch tygodniach spostrzegli się, że Odra została zatruta....bystrzachy. Zaraz się dowiemy, że to wina Tuska, PO, Niemców, Czechów i cyklistów. A yorgosowate łykają....