DYSKUSJE
Krośnianie sami mogą się przekonać, jak działa propaganda TVP
rydzol
17.07.2022 14:12

Jakby coś to mam kilka "rodzynkow" którymi poczęstował mnie yorgos pisząc pod tym i jeszcze pod innymi nickami. I jeden w którym groził mnie i mojej rodzinie śmiercią. I opinię prawnika do tego postu.

rydzol
Konto zablokowane
salvator_mundi
17.07.2022 11:43

yorgos

Idąc twoim tokiem rozumowania ja też zawiadomię Prokuraturę. Niejednokrotnie zostałem przez ciebie zwyzywany od ubeków, sprzedawczyków i zdrajców. Obrażałeś też pewną grupę zawodową a także osoby niewierzące i niejednokrotnie wzywaleś do przemocy . Jako były nauczyciel miałeś świadomość swoich słów i ich działanie. Masz rację to się musi skończyć. Spotkamy się w sądzie.

salvator_mundi
na forum od września 2021
viserion
17.07.2022 10:50

Emerytowany nauczyciel:

yorgos26.06.2022 23:00Potomstwo zdychających UB-eków nadaje na tym portalu.

niepoprawni.pl/blog/humpty-dumpty/tesknota-po-zsr(...)(...)

viserion
Konto zablokowane
viserion
17.07.2022 10:46

yorgos

Proszę bardzo...I ja mam twoje posty w których obrażasz i wyzywasz innych. Teżasz mocno za uszami :):):) zobaczymy jakich to nauczycieli mamy:):):)

viserion
Konto zablokowane
yorgos
17.07.2022 09:48

viserion

Przestań wreszcie mnie obrażać! Jestem emerytowanym nauczycielem, człowiekiem wykształconym i szanowanym. Wychowałem wielu młodych ludzi, którzy są obecnie szanowanymi obywatelami i fachowcami. Nazywasz mnie ormowcem, komunistą i innymi zmyślonymi epitetami. Jutro zgłaszam do prokuratury o ustalenie twoich danych. Będziesz odpowiadał za to co wypisujesz pod moim adresem. To się wreszcie musi skończyć. Będzie głośno o tym w Krośnie.

yorgos
Konto zablokowane
yorgos
16.07.2022 18:12

Inflacja jest obecnie na całym świecie. Kiedyś się skończy jak katar i sraczka. Na infacji jak na wojnie. Jedni tracą, drudzy zarabiają duże pieniądze.

yorgos
Konto zablokowane
ula
16.07.2022 08:59

Gdyby nie gwałtowny wzrost cen, już mielibyśmy puste sklepy. Przez wzrost cen, rząd próbuje osłabiać popyt i wycofywać pusty pieniądz, który jest ciągle drukowany. Za komuny rząd drukował, a jednocześnie strzelał sobie w kolano wprowadzając ceny regulowane. Niestety wyrosło nowe pokolenie, dla którego nie mieści sie w głowie wędrówka po pustych sklepach z wałkiem pieniedzy w kieszeni i wchodzą w inflację z optymizmem i nadzieją, tymczasem inflacja to katastrofa ekonomiczna, to klęska pisowskiej ekonomii. Za komuny był taki premier , Babiuch chyba, powiedział społeczeństwu : będziemy krwią płakać, ale długi spłacimy. O tym trzeba pamiętać, ekonomia jest jedna i cudów nie ma.

ula
na forum od listopada 2017
reaktywator
15.07.2022 22:59

Sri Lanka w rozsypce. Jak autokraci i populiści zrujnowali ten zamożny kraj

oko.press/sri-lanka-w-rozsypce-tak-autokraci-i-pop(...)

reaktywator
na forum od listopada 2017
salvator_mundi
15.07.2022 16:37

piss to jednak stan umysłu...poturbowanego.

Małgorzata Gosiewska o wakacjach: "Wyjazd do lasu, każdego na to stać". Posłanka PiS pozuje z kawiorem

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,28690616,(...)

Można jeść mniej i taniej". Minister zabiera głos ws. drożyzny

wiadomosci.wp.pl/minister-czarnek-radzi-mniej-jesc(...)

Jarosław Kaczyński zawiesił Małgorzatę Jacynę-Witt w partii. "Na gwiazdorzenie nie ma miejsca"

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,28682944,(...)

Kto wybiera takie kreatury?

salvator_mundi
salvator_mundi
10.07.2022 11:25

Kogoś to jeszcze dziwi? Tusk i Merkel w TVP. Internauta wszystko policzył

www.o2.pl/film/odlot-tvp-maja-bzika-na-tym-punkcie(...)

A yorgosowate bereciarze orgazmu dostają...w jedyny sposób.

salvator_mundi
/23
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 28552 razy