DYSKUSJE
Krośnianie sami mogą się przekonać, jak działa propaganda TVP
reaktywator
16.09.2022 22:51

Jak działa TVP - tak jak ją wysłannik PiS stworzył - podsumowanie:

"Maciej Stuhr6 września · Szanowny Panie były prezesie Kurski,

Napiszę kilka słów, o sprawach, o których wszyscy wiedzą, ale jakoś tak nam spowszedniały, że rzadko mówi się i pisze wprost. No więc napiszę, żeby był jakiś ślad.

Wiem, że zabrzmi to bardzo pretensjonalnie, ale jest Pan złem. Spośród wszystkich złych ludzi, jakich dane mi było obserwować za mojego życia, jest Pan na podium. Jest Pan odpowiedzialny za rozlanie się tak gigantycznej fali nienawiści, że dosięgła ona także mnie. Człowieka, który jeśli o coś się kiedyś modlił, to o to, żeby nie dotknęła go nigdy nienawiść. Zamienił Pan adres Woronicza 17 w miejsce wstydu i hańby, choć raczej… beki, żenady i globalnego pośmiewiska… Dołożył Pan cegiełkę… nie, nie cegiełkę, tylko żelbetonowy blok do nagrobka polskiej - pardon - narodowej kultury. To, co serwujecie widzom na antenach, to archaiczna telewizja trzeciego świata. Niech mi Pan wymieni 10, co ja mówię! 5 nazwisk artystów o światowej, lub choćby ogólnopolskiej renomie, która chciałaby znaleźć się w Waszej ofercie…

Jest Pan także rechotem nad losem wielu polskich katolików, dla których Pański kabaret w katedrze wawelskiej, zwany ślubem, był policzkiem, którego nie da się zapomnieć.

W odróżnieniu ode mnie, jest Pan człowiekiem o doskonałym samopoczuciu, i jestem pewien, że przed Panem świetlista przyszłość, więc mój wpis jest pewnie niezgodny z moim interesem. Z pewnością, jeśli tylko on do Pana dotrze, będzie powodem wielkiej uciechy. Chciałem tylko zaznaczyć, że jestem przeciw. Jest Pan złem. Powiem to mojemu synowi. I poproszę, żeby przekazał swoim dzieciom.

PS. Uprzejmie proszę moich fanów, o polubienie mojego posta tylko wtedy, jeśli chcą wysłać Panu Kurskiemu tę samą wiadomość."

krosno24.pl/forum/dyskusja/8064

reaktywator
na forum od listopada 2017
imie_me_legion
16.09.2022 12:10

PiSi burek, obojętnie jak się nazywa, zawsze będzie burkiem na łańcuchu przy budzie Putina.

imie_me_legion
viserion
15.09.2022 22:10

Antek ! W Tworkach wszystkie yorgosowate murem za tobą !

viserion
Konto zablokowane
LordVader
15.09.2022 09:11

Obrzydliwe! Przecież oni wszyscy doskonale wiedzą że zamachu nie było i tylko cały czas tańczą nad trumnami. Dopóki to były słowa...Ale żeby uciekać się do ordynarnego fałszerstwa?

LordVader
redeemer
13.09.2022 16:57

Macierewicz zachowuje się i wygląda na psychicznie chorego , ale to raczej norma w tej partii i pasują do siebie tak, jak ich krótki przywódca . Tylko dlaczego Polacy muszą za to płacić miliony jeśli są dla takich osobowości przystosowane instytucje , nie ubliżając osobom potrzebującym pomocy.

redeemer
Konto zablokowane
salvator_mundi
13.09.2022 08:36

Gen. Piotr Pytel: Rosja już tu jest. Jej największym sukcesem w Polsce jest PiS

wyborcza.pl/magazyn/7,124059,28885495,najwiekszym-(...)

I jak nie przyznać Mu racji?!

"Niewygodne dowody przemilczane ". Reporter dotarł do dokumentów, które ukryła podkomisja Macierewicza

Podkomisja smoleńska Antoniego Macierewicza ukryła część zdjęć, nagrań i danych, którymi dysponowała - ustalił reporter "Czarno na białym" TVN24 Piotr Świerczek. Z materiału reportera wynika, że w raporcie podkomisji nie umieszczono tych informacji, które nie potwierdzały, a wręcz zaprzeczały tezie o możliwym zamachu. - Podkomisja traktowała wybiórczo materiał dowodowy, którym dysponowała - mówił w rozmowie z TVN24 były członek podkomisji Marek Dąbrowski.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,28902731,(...)

salvator_mundi
na forum od września 2021
skynet
24.08.2022 14:59

W Polsce kabarety nie mają szans. TVP info monopolistą na rynku zgrywusów i jajcarzy.

skynet
salvator_mundi
24.08.2022 09:04

Naprawdę powiedzieli to w "Wiadomościach" TVP. Podwyżki to "dobre informacje"

Polacy narzekają na drożyznę w kraju. W ostatnich miesiącach inflacja szaleje. Z dnia na dzień rosną ceny wielu produktów i usług, co niepokoi wielu Polaków. Jednak nie wszystkich. W "Wiadomościach" TVP podwyżka - która "nie będzie wyższa niż 40 proc." - za ogrzewanie i ciepłą wodę to "dobre informacje".

wiadomosci.wp.pl/naprawde-powiedzieli-to-w-wiadomo(...)

Myślę że w domach pisslamskich wyborców ,zwolenników i wyznawców strzelają teraz korki od szampanów w związku z tą informacją że kolejna podwyżka będzie tylko 40% .Myślę że starczy wam tej 14 emerytury na tę podwyżkę bo na inne to już na 100% NIE.

salvator_mundi
na forum od września 2021
haash
14.08.2022 19:52

Odra to pikuś. Największe szambo płynie od 7 lat z kur wizji wprost do łbów skurwerena.

haash
na forum od czerwca 2022
skynet
14.08.2022 13:43

To nie jest żadne skażenie. To na swiatło dzienne wypłyneła kloaka afer rzadów PiS-u

skynet
/23
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA