DYSKUSJE
Krośnianie sami mogą się przekonać, jak działa propaganda TVP
viserion
01.05.2022 07:35

dewaściku przychlaściku

Nie sądź wszystkich wg siebie. To że Ty obciągasz plebanowi nie znaczy że wszyscy to robią, kupiony za parę groszy wiecznie nachlany pisopachołku.

Wysusz onuce w piekarniku i jazda do kościółka!

viserion
Konto zablokowane
Dewast
na forum od listopada 2017
Dewast
01.05.2022 00:32

salvator_mundi, jeszcze mu loda zrób...

Dewast
salvator_mundi
01.05.2022 00:26

Zakłamany jak katolik - twierdzą nie tylko protestanci. Mózgi sprane i zniewolone mistyfikacją uwierzyły, że aborcja jest światopoglądem, a nie jak w 96% krajów na świecie prostym zabiegiem medycznym, bez żadnych następstw dla zdrowia kobiet, notabene często ratuje życie i zdrowie. Wiec uwierzą w każdą inną bzdurę - nie tylko w Niemca w Tusku, w ukrytą opcje niemiecką na Śląsku, ale nawet w knucie Tuska z Putinem.Obsesja na temat Tuska ma podłoże czysto osobiste, nawet osobistej nienawiści wicepremiera ds. bezpieczeństwa, a nie czysto światopoglądowe, czy tez polityczne.Codzienny refren Tuska w tvpis po niemiecku - „für Deutschland” słyszeliśmy już setki razy, ale nadal nie czyni z Tuska Niemca! Słabi macherzy i mierny etos!Nawet niemieckiego trudno się uczyć od Tuska - mówi po niemiecku z bardzo mocnym polskim akcentem, wiec wyjątkowo nieudolne to sugerowanie Niemca w Tusku.Notabene Tusk w rzeczywistości mówił - „nicht nur für Deutschland, sondern für ganz Europa”!!! - „nie tylko dla Niemiec, lecz dla całej Europy”!!!Jedynie „ciemny lud” wszystko kupi - nie tylko dziadka w Wehrmachcie, ale nawet Niemca w Tusku.Lud zaczadzony oparami kościelnego kadzidła kupuje jeszcze więcej. Mozgi zniewolone i zaczadzone koscielnym kadzidlem!Mózgi zniewolone tajemnica wiary. Opary kościelnego kadzidła to zasłona dymna dla mistyfikacji.To prawdziwa tragedia. Tragedia bez końca…

salvator_mundi
na forum od września 2021
Dewast
01.05.2022 00:25

Do wed, i wtedy wchodzisz ty, cała na biało... i "iku" promienieje... Jpde, czy tobie się wydaje, że ujmując innym dodajesz sobie?

Znasz powiedzenie: Przyczepiła się kupa do burty statku i krzyczy: Płyniemy!!!

To właśnie ty, przyklejona do mądrzejszych od siebie i myśląca, że coś ci spłynie z ich mądrości. I tu cię zaskoczę, nic z tego, jako wyborca jesteś w tym samym worku co wyborcy lewicy, PO, PIS, PSL i reszty. Jesteś takim samym nic nieznaczącym szarakiem i choćbyś niewiem jak mocno trola tuska promowała, to to się nie zmieni. Przyjmij to wreszcie do wiadomości, przecież masz tak duże IKU, że powinnaś dać rade.

@reaktywator, No masz rację, nawet 100% racji. A wiesz kto POdpisał POzwolenie na tę budowę? Tak, ta sama bufetowa, co kupowała kamienice od 130 letnich WarszaFiaków. I widzisz, znowu ci się udało POwskie przekręty POkazać.

Jedni warci drugich. Czy ty geniuszu i bystrzaku myślisz, że przekrętami PIS, PO czy reszty tej partyjnej zgrai mi wdepniesz na odcisk? W życi mam ciebie, PO, PIS i całą politykę. Wytykam tylko tobie i takim jak ty gigantyczną hipokryzje i cynizm, którym świecicie niczym .... pawiana i sami tego nie widzicie.

Dziś krzyczycie brawo Tusk i rosja be? Ale przecież jeszcze "wczoraj" rosja była cacy, bo ten sam Tusk, na POlecenie niemiec przeprowadzał wielki reset stosunków z rosją, co już niepamiętacie?

A co mówił o NS2 też już zapomnieliście?

A może przypomnieć, kto chciał rosje do NATO przyjmować?

Jesteście zwykłymi politycznymi klakierami, którzy sami niepotrafią podjąć decyzji, bo drogę musi wam ktos wskazać i nie ważne czy to będzie Tuisk, czy Kaczynski, bo klakierami i tak jesteście.

PS Ja ze wstydem przyznaję, że na K15 głosowałem ale jak się z największą POlityczną prostytutka skumali, czyli PSL to raczej im POdziękuję i pewnie na Kaczora zagłosuję. A wiecie co najgorsze i czego się najwięcej wstydzę? Tego, że na PO głosowałem.

Dewast
skynet
01.05.2022 00:14

Qrwizja się nie zmieni. Podobnie jak pis. Jedno wielkie szambo. A my się dziwimy, że Rosjanie wierzą Putinowi. To z ludzkim mózgiem robi prymitywna propaganda, czy to w Rosji czy to w Polsce. A pisomatołów nie brakuje.

skynet
rapanui
01.05.2022 00:07

Siermiężne, prostackie, tandetne wymiociny żoliborskiego pokurcza muszą trafić jakoś do kretynów.

rapanui
viserion
01.05.2022 00:03

Ooo jest i dewaścik przychlaścik....jak zwykle nachlany jak na prawdziwego katopisiackiego kundelki przystało:) wyjrzałem już spod sutanny plebana czy ciągle gałę polerujesz?

Wypierz onuce bo jutro do kościoła ...

viserion
Konto zablokowane
reaktywator
30.04.2022 23:56

A @Dewast ujawnił nawet genialny plan na budowę szklanego "wierzowca" kaczora, którego budowa została przerwana po rypnięciu się przekrętów z udziałem również ksiedza...Na prawdę jest mi ich czasem żal, ale i strach ogarnia gdy puścić wodze fantazji dopuszczając, że kaczorowi wzorem Putina i tego ich węgierskiego kumpla uda im sie zawładnąć myśleniem Polaków.

reaktywator
wed
30.04.2022 22:10

Wiecie dlaczego jest taka chamska i wściekła jazda na Tuska przez różne TVP, TVP Info czy pisowskich trolli ? Po prostu po zsumowaniu IQ wszystkich pisomatołków na czele z kaczym guru i Pinokiem Tusk ma dalej więcej. Tusk totalnie przerasta ich inteligencją i kulturą . Stąd taka nienawiść do niego. Na jego widok piana pisuarom leci z pyska bo czują się strasznie mali. Wypisują różne plugastwa, wysilają tępe łby i niewiele z tego wychodzi. Biedni mali ludzie, którym TVPInfo zryło całkowicie mózgi.

wed
/23
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA