Zakłamany jak katolik - twierdzą nie tylko protestanci. Mózgi sprane i zniewolone mistyfikacją uwierzyły, że aborcja jest światopoglądem, a nie jak w 96% krajów na świecie prostym zabiegiem medycznym, bez żadnych następstw dla zdrowia kobiet, notabene często ratuje życie i zdrowie. Wiec uwierzą w każdą inną bzdurę - nie tylko w Niemca w Tusku, w ukrytą opcje niemiecką na Śląsku, ale nawet w knucie Tuska z Putinem.Obsesja na temat Tuska ma podłoże czysto osobiste, nawet osobistej nienawiści wicepremiera ds. bezpieczeństwa, a nie czysto światopoglądowe, czy tez polityczne.Codzienny refren Tuska w tvpis po niemiecku - „für Deutschland” słyszeliśmy już setki razy, ale nadal nie czyni z Tuska Niemca! Słabi macherzy i mierny etos!Nawet niemieckiego trudno się uczyć od Tuska - mówi po niemiecku z bardzo mocnym polskim akcentem, wiec wyjątkowo nieudolne to sugerowanie Niemca w Tusku.Notabene Tusk w rzeczywistości mówił - „nicht nur für Deutschland, sondern für ganz Europa”!!! - „nie tylko dla Niemiec, lecz dla całej Europy”!!!Jedynie „ciemny lud” wszystko kupi - nie tylko dziadka w Wehrmachcie, ale nawet Niemca w Tusku.Lud zaczadzony oparami kościelnego kadzidła kupuje jeszcze więcej. Mozgi zniewolone i zaczadzone koscielnym kadzidlem!Mózgi zniewolone tajemnica wiary. Opary kościelnego kadzidła to zasłona dymna dla mistyfikacji.To prawdziwa tragedia. Tragedia bez końca…
Do wed, i wtedy wchodzisz ty, cała na biało... i "iku" promienieje... Jpde, czy tobie się wydaje, że ujmując innym dodajesz sobie?
Znasz powiedzenie: Przyczepiła się kupa do burty statku i krzyczy: Płyniemy!!!
To właśnie ty, przyklejona do mądrzejszych od siebie i myśląca, że coś ci spłynie z ich mądrości. I tu cię zaskoczę, nic z tego, jako wyborca jesteś w tym samym worku co wyborcy lewicy, PO, PIS, PSL i reszty. Jesteś takim samym nic nieznaczącym szarakiem i choćbyś niewiem jak mocno trola tuska promowała, to to się nie zmieni. Przyjmij to wreszcie do wiadomości, przecież masz tak duże IKU, że powinnaś dać rade.
@reaktywator, No masz rację, nawet 100% racji. A wiesz kto POdpisał POzwolenie na tę budowę? Tak, ta sama bufetowa, co kupowała kamienice od 130 letnich WarszaFiaków. I widzisz, znowu ci się udało POwskie przekręty POkazać.
Jedni warci drugich. Czy ty geniuszu i bystrzaku myślisz, że przekrętami PIS, PO czy reszty tej partyjnej zgrai mi wdepniesz na odcisk? W życi mam ciebie, PO, PIS i całą politykę. Wytykam tylko tobie i takim jak ty gigantyczną hipokryzje i cynizm, którym świecicie niczym .... pawiana i sami tego nie widzicie.
Dziś krzyczycie brawo Tusk i rosja be? Ale przecież jeszcze "wczoraj" rosja była cacy, bo ten sam Tusk, na POlecenie niemiec przeprowadzał wielki reset stosunków z rosją, co już niepamiętacie?
A co mówił o NS2 też już zapomnieliście?
A może przypomnieć, kto chciał rosje do NATO przyjmować?
Jesteście zwykłymi politycznymi klakierami, którzy sami niepotrafią podjąć decyzji, bo drogę musi wam ktos wskazać i nie ważne czy to będzie Tuisk, czy Kaczynski, bo klakierami i tak jesteście.
PS Ja ze wstydem przyznaję, że na K15 głosowałem ale jak się z największą POlityczną prostytutka skumali, czyli PSL to raczej im POdziękuję i pewnie na Kaczora zagłosuję. A wiecie co najgorsze i czego się najwięcej wstydzę? Tego, że na PO głosowałem.
Qrwizja się nie zmieni. Podobnie jak pis. Jedno wielkie szambo. A my się dziwimy, że Rosjanie wierzą Putinowi. To z ludzkim mózgiem robi prymitywna propaganda, czy to w Rosji czy to w Polsce. A pisomatołów nie brakuje.
Siermiężne, prostackie, tandetne wymiociny żoliborskiego pokurcza muszą trafić jakoś do kretynów.
Ooo jest i dewaścik przychlaścik....jak zwykle nachlany jak na prawdziwego katopisiackiego kundelki przystało:) wyjrzałem już spod sutanny plebana czy ciągle gałę polerujesz?
Wypierz onuce bo jutro do kościoła ...
A @Dewast ujawnił nawet genialny plan na budowę szklanego "wierzowca" kaczora, którego budowa została przerwana po rypnięciu się przekrętów z udziałem również ksiedza...Na prawdę jest mi ich czasem żal, ale i strach ogarnia gdy puścić wodze fantazji dopuszczając, że kaczorowi wzorem Putina i tego ich węgierskiego kumpla uda im sie zawładnąć myśleniem Polaków.
Wiecie dlaczego jest taka chamska i wściekła jazda na Tuska przez różne TVP, TVP Info czy pisowskich trolli ? Po prostu po zsumowaniu IQ wszystkich pisomatołków na czele z kaczym guru i Pinokiem Tusk ma dalej więcej. Tusk totalnie przerasta ich inteligencją i kulturą . Stąd taka nienawiść do niego. Na jego widok piana pisuarom leci z pyska bo czują się strasznie mali. Wypisują różne plugastwa, wysilają tępe łby i niewiele z tego wychodzi. Biedni mali ludzie, którym TVPInfo zryło całkowicie mózgi.
dewaściku przychlaściku
Nie sądź wszystkich wg siebie. To że Ty obciągasz plebanowi nie znaczy że wszyscy to robią, kupiony za parę groszy wiecznie nachlany pisopachołku.
Wysusz onuce w piekarniku i jazda do kościółka!