DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Krośnianie sami mogą się przekonać, jak działa propaganda TVP

Do wed, i wtedy wchodzisz ty, cała na biało... i "iku" promienieje... Jpde, czy tobie się wydaje, że ujmując innym dodajesz sobie?

Znasz powiedzenie: Przyczepiła się kupa do burty statku i krzyczy: Płyniemy!!!

To właśnie ty, przyklejona do mądrzejszych od siebie i myśląca, że coś ci spłynie z ich mądrości. I tu cię zaskoczę, nic z tego, jako wyborca jesteś w tym samym worku co wyborcy lewicy, PO, PIS, PSL i reszty. Jesteś takim samym nic nieznaczącym szarakiem i choćbyś niewiem jak mocno trola tuska promowała, to to się nie zmieni. Przyjmij to wreszcie do wiadomości, przecież masz tak duże IKU, że powinnaś dać rade.

@reaktywator, No masz rację, nawet 100% racji. A wiesz kto POdpisał POzwolenie na tę budowę? Tak, ta sama bufetowa, co kupowała kamienice od 130 letnich WarszaFiaków. I widzisz, znowu ci się udało POwskie przekręty POkazać.

Jedni warci drugich. Czy ty geniuszu i bystrzaku myślisz, że przekrętami PIS, PO czy reszty tej partyjnej zgrai mi wdepniesz na odcisk? W życi mam ciebie, PO, PIS i całą politykę. Wytykam tylko tobie i takim jak ty gigantyczną hipokryzje i cynizm, którym świecicie niczym .... pawiana i sami tego nie widzicie.

Dziś krzyczycie brawo Tusk i rosja be? Ale przecież jeszcze "wczoraj" rosja była cacy, bo ten sam Tusk, na POlecenie niemiec przeprowadzał wielki reset stosunków z rosją, co już niepamiętacie?

A co mówił o NS2 też już zapomnieliście?

A może przypomnieć, kto chciał rosje do NATO przyjmować?

Jesteście zwykłymi politycznymi klakierami, którzy sami niepotrafią podjąć decyzji, bo drogę musi wam ktos wskazać i nie ważne czy to będzie Tuisk, czy Kaczynski, bo klakierami i tak jesteście.

PS Ja ze wstydem przyznaję, że na K15 głosowałem ale jak się z największą POlityczną prostytutka skumali, czyli PSL to raczej im POdziękuję i pewnie na Kaczora zagłosuję. A wiecie co najgorsze i czego się najwięcej wstydzę? Tego, że na PO głosowałem.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA