DYSKUSJE
Rekolekcje w Krośnie: "homoseksualizm to morderstwo na miłości"
zderzaczhadronowy
18.04.2022 01:23

Naszym obowiązkiem narodowym jest skupić się nad wojną na Ukrainie musimy pomagać naszym wscchodnim Brraciom a nie zagłębiać się w nasze problemy które są nieadekwattne do cierpienia ludzkich isttnień które giną nieprzerwanie nie można patrzeć ja gwałty od noworodka aż po osoby starcze stosowane przez "żołnieży"

zderzaczhadronowy
na forum od kwietnia 2022
Partyzant
18.04.2022 00:08

Czy jeśli mam ten artykuł w d..ie, to Adi się ucieszy czy nie?

Partyzant
Konto zablokowane
zderzaczhadronowy
17.04.2022 23:34

Młodzierzy Krośniejska proszę Was Wypowiadajcie się bardzo . Was Młodych słychac mało. W wielu aspektach spraw mozecie wypowiedzieć się nietylko na tym forym ale dyskutując w samorządach młodzierzowych , oczywiście unikając sytuacjiach wielu które poruszać można na tym a aczkolwiek wielu forach czy też innych.

zderzaczhadronowy
zderzaczhadronowy
17.04.2022 22:42

Ten artykuł a aczkolwiek jakoby niebywała wypowiedz Sługi Bożego bardzo jest bolesny.Wszyscy musimy się zastanowić nad istotą ,człowieczeństwem ludzkości, naszego jestestwa.

zderzaczhadronowy
wed
17.04.2022 22:25

krowa manipulujesz faktami. To że wśród jak ich nazywasz zboczeńców (rozumiem że masz na mysli geje i lesbijki) jest 2/3 samobójstw to nie z powodu tego że są homo tylko z powodu takich jak ten ksiądz, który na nich szczuje i prześladuje. To odrażające ataki inspirowane przez niestety kościół , głupków tworzących strefy wolne od LGBTczy sekty typu Horda iuris powodują że ci ludzie popełniają samobójstwa. Jeżeli tego nie rozumiesz to po prostu nie zabieraj głosu. I ma rację redakcja, że porusza ten temat bo trzeba otworzyć ludziom oczy ile nienawiści do człowieka jest w takich wypowiedziach jak podczas cytowanych rekolekcji. Nie po to chodzę do kościoła by wysłuchiwać takich oszołomów. Czas skończyć z mową nienawiści. Kościół powinien być miejscem modlitwy, dobroci i ciepła. A stał się bojówką prawicowych talibów, co mądrzejszy ksiądz to musi uciekać za granicę albo zakazują mu się wypowiadać. Jest wielu wspaniałych księży, niestety będzie im ciężko zostać proboszczem , a o biskupstwie to mogą tylko pomarzyć. Smutne co się podziało w nasym kościele.

wed
na forum od listopada 2017
dariuszek
17.04.2022 22:12

Temat świąteczny coraz mniej mi się chce Was czytać

dariuszek
krowa
17.04.2022 21:27

Wiele lat upłynęło zanim doszedłem do wniosku, że jedynym prawem na świecie jest 10 Przykazań Bożych. Zboczenia nie są niczym nowym. Wystarczy zaglądnąć do ST i przeczytać Sodoma i Gomora. Obowiązują osoby świeckie iduchownych. Autor tego artykułu sympatyzuje nie po raz pierwszy z Dorotą Kania. Z treści tego artykułu wynika. że z nim jest coś nie tak. W artykule wsadza dygresje w taki sposób. aby czytający nie mógł się zorientować w jego treści. W cytowanym przez niego ostatnim zdaniu autorka mówi o zboczeńcach, 2/3z nich ma próby samobójcze. Nasuwa mi się skojarzenie o narkomanach, 26 letni narkoman umiera /matka lekarz, ojciec dyrektor lub odwrotnie/. Daj bo umieram. Czy narkomania to też wrodzona?Rekolektant Mieczysłam Piotrowski ma 100% racji. Jak jabłko dla Ewy było ułudą szczęścia. tak i seks pozamałżeński jest ułudą szczęścia ziemskiego.

krowa
keerf
17.04.2022 18:32

Tradycyjne tematy poruszane przez ten sciekowy portal bedący w rekach syjonistów.Nawet już w święta nie odpuszczacie sobie walki z chrześcijanami.Co było na świeta rok temu? Jak skutecznie odejść z kościoła?

keerf
mbu123
17.04.2022 17:55

Religia katolicka oparta jest na wzbudzaniu poczucia winy w człowieku i zawstydzaniu go , takie działania to manipulacja. Kościół od lat manipuluje ludźmi dla swoich celów. Jednak obecnie ludzie uczą się psychologi i zaczynają to lepiej rozumieć. Zwłaszcza młode pokolenie mające dostęp do internetu. Religia w szkole powinna być zlikwidowana a w jej miejsce dzieci powinny uczyć się psychologii, wtedy lepiej zrozumiały by otaczający ich świat, nie byłoby tyle nienawiści i samobójstw czy nietolerancji. Ale to zadanie dla przyszłych rządzących bo na tych obecnych nie mamy co liczyć.

mbu123
centurion
17.04.2022 15:15

Na szczęście młodzież myśli i w przeciwieństwie do starych popeerelowskich pierdzieli goni tę czarną mafię.

centurion
/10
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA