do Stefan_N
Pani Radna wykazała się bardziej nieudolnościa niż kompetencją. Trzeba było działać na etapie procedowania pozwolenia. Teraz krzyki nic nie dadzą.
No niech stanie! Sport jest bardzo wazny! Niedaleko jest salon piekności , a dziewczyny w okolicy coraz brzydrze-ech nikt nie jest dodkonały!
Jestem pod wrażeniem nader kompetentnej opinii radnej Anny Dubiel a zwłaszcza że niezależni eksperci powinni "wejść do tych mieszkań, zobaczyć co się dzieje". Brawo Pani Anno.
Co za róznica, hala sportowa (mała, przyszkolna) z zapleczem czy kolejny blok mieszkalny 4/5 piętrowy na 40-50 mieszkań w minimlanej odległości od granicy działek?
Widzę podstawową róznicę, hala raczej będzie niższa i nie potrzebuje tylu miejsc parkingowych skoro będzie dla uczniów.
Przecież w tej szkole jest coraz mniej dzieci, za niedługo może upaść. Po co budować taką salę.
W tej lokalizacji jest tyle hal sportowych że nie wiem po co komu to potrzebne A wiem... ośrodek przygotowania do olimpiady ministrów nie wiem czy alumnów ..nie no jeszcze mieszczą się w olompijczykach. Pozdrawiam.
do nick12
Urząd nie ma obowiązku i nie informuje radnych o toczących się postępowaniach oraz ostatecznych decyzjach dotyczących pozwoleń na budowę , również przez ponad dwa lata chociażby grzecznościowo nie poinformował najbliższych sąsiadów tej budowy , a także Spółdzielni Mieszkaniowej .