DYSKUSJE
Posłowi PiS Piotrowi Babinetzowi może grozić 3 lata więzienia. Okłamał też krośnian
InvisibleLara
20.12.2021 19:28
wyróżnione przez moderatora

Już widzę, jak upolityczniona prokuratura wszczyna śledztwo. Ha ha ha! To państwo mafijne.

InvisibleLara
na forum od listopada 2017
gkozubek
20.12.2021 19:10

Nasz regionalny polityk. Jak na drodze potrącił pieszych i dziecko jadąc za szybko. To sam udawał poszkodowanego. To teraz myślicie ze dostanie trzy lata. Uha ha. A dla przypomnienia nic mu nie zrobili bo pokazał legitymację.

gkozubek
nick12
20.12.2021 19:05

Panie Redaktorze,

pisze Pan, że posłowi może grozić 3 lata więzienia. Może tak może nie. Tak czy inaczej to co zrobił pan poseł się nie broni i kropka. Ale orgnizowanie zgromadzenia kiedy przez środek tego zgromadzenia przechodzi ruchliwa ulica to brak wyobraźni i proszenie sie o kłopoty. Przecież gyby doszło do potrącenia to właśnie ścicigany byłby ogranizator za nieumyślne itd.. itd.... a po co ? Można na rynku gdzie jest bezpiecznie, można na osiedlu gdzie ruch samochodowy mniejszy. Jaki sens ma przemawianie do pustego biura nawet jeśli postulaty zasadne a oburzenie słuszne.

Panie Pośle,

jak jest odwaga robić takie rzeczy to i niech będzie odwaga stanąć oko w oko z dziennikarzami jak się Pan boi ze zwykłymi ludźmi i wyjasniać oraz bronić swoich racji. Bo tak to wygląda słabo. Przewodniczący Sejmowej Komisji Kultury nie chce rozmawiać z dziennikarzami albo wybiera sobie dziennikarzy do rozmowy ? Co to za standardy ? Tak to już było za Władka Gomółki. Stań Pan do debaty !

nick12
triador
20.12.2021 18:51

Vladimir Putin wkrótce zaprowadzi "demokrację" w środkowej Europie. Wtedy będziecie się modlić, żeby pisiory wróciły. Na początek polską granicę przekroczy kilka milionów uchodźców z ogarniętej wojną Ukrainy. Potem zajęte zostaną małe kraje przybałtyckie i północno wschodnia część Polski. Unia i NATO będą stanowczo protestować. Zapamiętajcie sobie dobrze te słowa.

triador
semyo
20.12.2021 18:49

Komuchy też lekceważyli protestujących i wyśmiewali ich w reżimowej szczujni:) jak widać niewiele się zmieniło...kur_wizja robi za szczekaczkę a forumowe pisopachołki za zomowców:):):)

semyo
Konto zablokowane
triador
20.12.2021 18:42

200 osób na ponad 40 tysięcy mieszkańców Krosna. Toż to szokująca liczba. Nie mogę wyjść z podziwu, muszę ustabilizować ciśnienie. 0,4% tylu jest wielbicieli te vał endu.

triador
foks9
20.12.2021 17:44

ciekawe jak się czują jego wyborcy? Ale znając pisowski elektorat to ciemnota, zaścianek i średniowiecze słuchający RM z Torunia i oglądający TVP Info w Qrwizji. Krótko mówiąć ***** ***

foks9
awizo57
20.12.2021 17:44

Nie słucham propagandy w mediach głównego ścieku TVP, TVN, Polsat itd., itp. W internecie można znaleźć wszystko: o aferach, o szprycach, o covidzie i innej bidzie. Poczytać, włączyć myślenie i robić swoje. A najbardziej budzi u mnie obrzydzenie opowieść o uczciwości polityków. Szambo tak nie śmierdzi jak polityk.

awizo57
na forum od marca 2018
wed
20.12.2021 17:42

czarnateczka: Nie da się nie pisać o polityce skoro karłowaty kretyn (to określenie inteligencji, nie wulgaryzm, proszę redakcję o nieusuwanie wpisu) z Nowogrodzkiej wchodzi w obłoconych butach do mojego domu i wynosi mi telewizor

wed
wed
20.12.2021 17:38

Nie nazywajcie pana Babinetza czy innych pisiorów posłami. To zwykłe, bezwolne maszynki do głosowania czekające nerwowo na smsa od kaczego guru. Jakby kazał im się zrzucić z mostu to ochoczo to uczynią. Dożyłam czasów , w których muszę wstydzić się że jestem Polką

wed
/12
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA