triador
Mógłbyś mi podać dokładny adres tego twojego boga? Bo mam sprawę...
Nie błaznuje, takie teksty to swoim wnukom pociskaj;)
Bełkot taki jakbym czytał "dzieła" Lenina... kolektyw... Skoro w Unii są komisarze to przecież musi być także kolektyw.
tolerować można np. sernik z rodzynkami a nie dorosłą osobę, która nie wie czy jest kobietą czy mezczyną i w ogóle fajnie byłoby przed rozmową zapytać o zaimki tejże niezdecydowanej ¯\_(ツ)_/¯
Obled, trzymam mocno kciuki! Jest XXI wiek, trzeba skonczyc juz z tym nonsensem - kazdy czlowiek zasluguje na szczescie i bycie soba w zyciu, KAZDY! 'biedne dzieci', 'to jedyne LGBT jakie wspieram', 'jako owczarek niemiecki' 'LPGT+' - to dopiero urywki komentarzy z pierwszej strony... Przykre to jest, ze ludzie nie sa swiadomi czym jest tolerancja... Kochaj blizniego swego...
jeśli pod szlabanem LPGT+- Krosno miałoby zatrzymać w mieście takich młodych ludzi to lepiej będzie jeśli wyjadą
krowa
Nie przejmuj się że powstanie kolejna Sodoma i Gomora:) miłosierny bóg zrobi to z czego słynie, spali żywcem grzeszników:):):)
A ta sekta dalej swoje;) To już naprawdę nie jest śmieszne, że jakieś dziadygi gender w falbankach i pierścionkach odprawiają wciąż te same gusła i jeszcze domagają się, by ich traktować poważnie. Won ze średniowiecznymi bajaniami zdewociałe dziadygi!
PS
triador
Nie wywyższam się, nie jestem katolikiem:) Tylko ty to tak odbierasz bo kościelna indokrynacja zrobiła z ciebie posłusznego niewolnika pozbawionego samodzielnego myślenia...