DYSKUSJE
Mieszkaniec i jego lista zarzutów. Dyrektor basenów broni ratowników
madrosctegoswiata
02.10.2021 21:26
wyróżnione przez moderatora

Na bursakach jest tłum ludzi, jest wyznaczony pas do skoków i tyle, dlaczego ważniejszy ma być klient pływający od skaczącego? Jeden trenuje pływanie, inny nurkowanie, a jeszcze inny skoki, co jest niby niebezpieczne w skokach? Brawo Panie Lucjanie, są stopnie do skoków to dlaczego z nich nie wolno korzystać? Co to ma znaczyć? Też mnie to spotkało i nie korzystam już z Krośnieńskich pływalni krytych. Niebezpieczna to była lina w Turaszówce, to pamiętają tylko starzy pływacy, i to było niebezpieczne jak można było nie skoczyć , wrócić i się połamać, ale to było coś:)

madrosctegoswiata
na forum od grudnia 2020
katzperek
02.10.2021 20:44

Zarzuty całkiem z czapy. Temperatura w basenie sportowym jest odpowiednia, chyba że chce się stać w miejscu. Nie spotkałem się jeszcze z taką sytuacją, żeby ratownicy odmówili komuś skoków do wody, ale niestety rzadko jest do tego możliwość że względu na ilość ludzi i tu jest problem. Nie mam nic przeciwko grupom pływackim, ale to jest przesada ze wieczorami nawet 3 torach odbywają się lekcje indywidualne, zwłaszcza że nie wiadomo z jakiego powodu został skrócony czas pracy basenu. Nie wchodzę na basen Jeżeli jest powyżej 3 osób na tor i już wiele razy wracałem domu.

katzperek
na forum od listopada 2017
tomason15
02.10.2021 16:10

Troche ten Pan Lucjan ma racje z tymi skokami do wody.

tomason15
na forum od marca 2020
w9999
02.10.2021 15:56

Krośniok to jednak stan umysłu:)

w9999
Konto zablokowane
k2101
02.10.2021 15:50

To ja jeszczę dorzucę inną sprawę. Na stronie baseny-krosno.pl pojawił się straszny błąd ortograficzny. Ktoś napisał "nakaz obówia". Niech to poprawią i już będzie jakiś plus ;)

k2101
wed
02.10.2021 14:54

Naprawdę ludzie mają takie problemy ?

wed
beatris
02.10.2021 13:04

Z tą "awarią" zjeżdżalni, to już czysta przesada. Trwa to już tak długo. Ciekawe, czy przez ten czas ktoś wogóle próbował tę "awarię" naprawić. Przecież to jest główna atrakcja tego basenu. W pierwszej kolejności powinno być to zrobione. Nie mam nic do ratowników (z pewnoscią muszą wykonywać polecenia odgórnie ustalone).

beatris
olek999
02.10.2021 11:26

za pieniądze podatnika prywatny biznesik

olek999
birkut
02.10.2021 10:31

Z przykrością stwierdzam , że zryzygnowałem z korzystania z basenu przy czternastce z uwagi na brak miejsc. Część torów zarezerwowana, brak ograniczeń ilościowych . W praktyce wchodzimy i nie mamy gdzie popływać. Kilka lat wykupywałem karet aktualnie wolę podjechać do sąsiednich miest.

birkut
na forum od października 2018
/2
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA