A u mnie właśnie było odwrotnie w tej sytuacji od komentatora loginka1. Byłem kilka miesięcy temu w Krakowie i zastanawiałem się co oni tak chodzą z tymi torbami, taki wielki świat a to jacyś fizyczni tragarze. Dopiero teraz czytam o tym w portalu Krosno24.
Taaak, z duchem czasu, taki duch czasu, że w takim razie po co w ogóle knajpy? Żreć w domu, kawusię w ekspresiku robić w domu, zwiedzać przez mapki gugelka. I śmiesznym jasnogrodzianom z XXI w. dalej przechodzi przez mądre usteczka hasło - "ciemnogród" - jak w średniowieczu. Mój Boże! Wtedy powstawały uniwersytety, a teraz stoją te martwe wypasione kampusiki.... Szkoda słów!!! A kyyyysz - Duchu Czasu! hahahahahaha. Wczoraj byłam w Krakowie. O jak pięknie, jakie knajpy cudne, bez ducha czasu!!! Pełne za to LUDZI, nie e-ludzi!
Na jesnień pinokio znów pozamyka restauracje to i zamówienia on-line się przydadza.
Nawet pijanemu spod fulla bym nie dała takiego jedzenia a po drugie nie stać mnie na takie wykwinty,
Zanim ta chudzina na tym rowerze
by mi jedzenie przywiozła to sama zrobie bieda obiad z biedronki za 13 zł kasze manne z cukrem...
A że falafel czy kair to restauracje to niewiedzialam... Z chotelami czy bez i czy dżakusi tam je? Tam pewno drogo samo elita jak proboszcz same 500 w portfelu nosi a prezeska sobie nowych balanciagi przekłada na nast tydzień. No lokale dla elit nie dla roboli
Jakieś to sztuczne i plastikowe to klikanie po jedzenie. Dobre chyba tylko dla młodzieży która śpi ze ajfonem i je te kebaby. Polecam pójscie w realu do dobrej restauracji i zakosztowanie normalnego jedzenia na talerzu a nie w styropianie.
Glovo ma darmową dostawę z mc od 29.90, poniżej 4.99 dopłacamy. Tak pisze na glovo, pozdrawiam
Warto mieć na uwadz że zamawianie przez Pyszne często jednak wiąże się z wyższymi cenami i koniecznością dopłaty za transport. Jest to pokłosie dużych prowizji pobieranych przez ten serwis. Zamawianie przez strony restauracji wychodzi to najkorzystniej dla klientów, choć pytanie do restauratorów czy serwis z którego korzystają (Skubacz) jest dla nich bardziej opłacalny czy nie.
Dla restauracji najkorzystniej jest raczej odbierać zamówienia przez telefon, ale szczerze nie znoszę dzwonić, powtarzać to samo kilka razy a później często i tak dostać coś innego.
Zamawianie przez tych pośredników to słabe rozwiązanie ale dziś kazdy jest leniwy i chce żeby pośrednik przywiózł, dobrze że jeszcze pogryźć po drodze nie musi (ale to pewnie niedługo pojawi się taka opcja).