DYSKUSJE
Podcienia pełne bazgrołów. Miasto zamontuje kolejną kamerę
kurnachata
23.07.2021 12:35

Podpowiem śledczym że tam te dzieci napisały albo swój numer telefonu albo nazwe swoje konta w portalach społecznościowych. Dla powołanego biegłego komputerowca to takie określenie sprawców jest łatwe, tylko czy to ich osobisty podpis.

kurnachata
na forum od listopada 2017
mary56
23.07.2021 09:20

Wreszcie napisali prawdę. Jedno wielkie bandyctwo i bezprawie. A to pedofil. A to malarze zagłuszający swoje nieczyste sumienia i ich rodziców. A Prezydent Przytockim policja i straż miejska nie wystawia nosa z za biurek bo zainteresowani są inwigilacją z jednej tylko kamery prywatnej posesji. Siedzi taki dziś rozkrakany przy monitorze i ofiary szuka wśród słabszych.

Te kamery nie służą do zapewnienia poczucia bezpieczeństwa tylko inwigilacją tam gdzie się to opłaca skorupowanemu towarzystwu.

mary56
Konto zablokowane
demonicus
22.07.2021 21:15

...jak napisałem że ta kamerka to pomysł z d... wyciągnięty, to paskowy krosno24 usunął mój post:):):)

demonicus
Konto zablokowane
tate
22.07.2021 20:30

Większość bloków pomalowanych,wszystkie tunele między blokami i wszystkie wiaty,blaszaki i wszystko na czym da się utrwalić szczeniackie popisy.Jak to możliwe że do tej pory żadnego "artysty" nie dało się namierzyć i ukarać.Dalej malują i malowć będą bo czują się bezkarni.Złapać,nagłośnić i tatuś niech pokryje koszty odnowienia elewacji.

tate
demonicus
22.07.2021 17:33

rogolito

Świetlicę chcesz na Rynku budować? Taką z grami planszowymi?:):):) Piłeś- nie komentuj...

demonicus
Konto zablokowane
rogol
22.07.2021 15:49

A moze znajdzie sie jakies miejsce na jakas swietlice dla mlodych pomiedzy tymi knajpami.

rogol
Konto zablokowane
jan_moszcz
22.07.2021 15:04

ciekawe jak wpisy w tym temacie szybko znikają. moje przypuszczenia się potwierdziły.

nie polecam tego portalu. pełno wyzwisk piszacego w tematach politycznych.

jan_moszcz
na forum od lipca 2021
goatman
22.07.2021 11:10

Rodzice nie nauczyli, szkoła nie nauczyła, to teraz policja musi uczyć szanowania przestrzeni publicznej. Mam nadzieję że złapią autorów tych bazgrołów, wręczą im farby (kupione na koszt rodziców) i naprawią szkody.

goatman
toni33
22.07.2021 11:08

Kolejna kamera nic nie zmieni. Pewnie zaraz zostanie zniszczona. Może te miejsca gdzie kwitnie radosna "twórczość" pomalować farbą tablicową, zostawić zapas kredy i niech sobie piszą. Wulgaryzmy będzie łatwo zmazać i nie będzie trzeba ciągle odmalowywać podcieni. Zakazy i kamery nic nie dają. Jak jest z zakazem wjazdu motocykli na Rynek? Każdy w piątkowe czy sobotnie wieczory słyszy jak to wygląda..a Policji i Straży Miejskiej nie widać.

toni33
kurnachata
21.07.2021 18:08

Kiedyś to była tablica świata i turystów. Dziwne że jeszcze dziś jak mają te fejsbuki to ktoś tam jeszcze coś pisze.

kurnachata
/2
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 2889 razy