DYSKUSJE
Koniec z podrzucaniem śmieci? Straż Miejska zakupiła fotopułapkę
orlandus
05.07.2021 12:22

Ludzie ..po przystankach nikt nie wyrzuca śmieci. Największy gnój jest na osiedlach. Co do dewastowanego mienia , dawniej po Osiedlach przechadzali się Panowie milicjanci a później policjanci jeździły Nyski niebieskie a teraz ani pisopolicji ani piso straży miejskiej po co mają szukać problemów?? Przyjadą dygnitarze partyjni obstawią teren wokół Fary i dobra jest. Ostatnio byłem na rynku naszym krośnieńskim nie uraczylem ani jednego patrolu Pytanie: żołnierze obrony terytorialnej za co biorą pieniążki ścigać do roboty dwójkami na rynek na osiedla pilnować porządków.

orlandus
na forum od listopada 2017
tatarak
04.07.2021 18:44

Straż miejska kupuje monitoring - bo nie chce się im chdzic (lub jeśdzić) po mieście i wyławiać wraki samochodów na parkingach osiedlowych ktore szpecą mimo interwencji, to chra orgsnizacja.

tatarak
kurnachata
03.07.2021 22:06

Znając przedsiębiorczość tych wyrzucających to znajdą oni bardziej ukryte miejsca gdzie śmieci będą leżeć więcej lat niż na takim pół-widocznym miejscu.

kurnachata
piotrdud22
03.07.2021 21:15

A może by tak umożliwić pozbycie się wszystkich śmieci na wysypisku a nie tylko wybranych. Np. plastikowych części samochodowych.

piotrdud22
Darmodziej
03.07.2021 20:06

Tak Shadow, masz rację, nie wolno donosić, chyba że ktoś wysypie śmieci na Twoją posesję, to już zupełnie inna sprawa.

Darmodziej
reaktywator
03.07.2021 19:45

O szczucie prawnie już zadbano... powrót do korzeni?!

oko.press/specsluzby-pis-pisza-ustawe-o-jawnosci-c(...)/

reaktywator
shadow1965
03.07.2021 16:17

TW-lesu prowadzi nabór. Nie kupujcie więcej fotopułapek. Myślenie jak za PZPR obywatelu podpisz tu ......... jak zobaczysz coś lub usłyszysz zrób zdjęcie lub nagraj otrzymasz sowite wynagrodzenie. Organa czuwają. Liczy na Ciebie Komitet Centralny PZPR, UB. Pamiętaj ORMO zawsze czuwa. Towarzysze pomorzecie?

Kw... a dość! Mało mamy podzielone społeczeństwo? niesłusznych mandatów i spraw sądowych? Zamiast się trzymać razem to takie sugestie są co najmniej nie na miejscu. Już teraz człowiek się boi człowieka, mamy totalną, niekonstytucyjną władzę i inwigilację, Wprowadźcie jeszcze opłacanie donosicieli i mamy PZPR w pełnej krasie. A co do zawsze żywych cwaniaków i gnojków ze sposobem na życie musisz poszukać wśród elit a nie plebsu bo to właśnie tam rodzą się takie pomysły jak Twój TW-lesu. I żeby nie było ja nie bronię tych co podrzucają śmieci sam płacę beszczelnie duże rachunki cwaniakom ze sposobem na życie. Wkurza mnie tylko pomysł szczucia człowieka na człowieka i to za kasę. Pomyślałeś TW-lesu że może też nie jesteś ideałem i np TW-Sąsiad zrobi Ci zdjęcie podczas gdy coś zrobiłeś a Ty potem jemu? Wszystkie cwaniaki i gnojki płci obojga będą szczęśliwi bo to jest dla nich czysta kasa... więc zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz bo może ktoś Ci zrobić zdjęcie jak nie przechodzisz na pasach albo filmik jak nie zatrzymujesz się przy znaku stop.

shadow1965
na forum od listopada 2018
lesu
03.07.2021 15:06

A wystarczy przyjmować zdjęcia zrobione telefonem "na gorąco". Wystarczy nagradzać tych co prześlą "dowody zaśmiecania". Połowę kary - jako nagroda, połowa dla firmy sprzątającej. I nie posadzajcie mnie o popieranie donosicielstwa - wkurza mnie ten zawsze żywy, cwaniacki sposób na życie różnych ludzi.

lesu
Endrju89
03.07.2021 14:37
wyróżnione przez moderatora

Panowie, najważniejsze, że sukces jest odtrąbiony, a znając życie, sprzęt jest tak super nowoczesny, że zdjęcia będzie robić w ultra rozdzielczości 640x480.

Endrju89
goatman
03.07.2021 11:59

@LoloBolo - więcej niż zero ;)

goatman
/2
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta