TW-lesu prowadzi nabór. Nie kupujcie więcej fotopułapek. Myślenie jak za PZPR obywatelu podpisz tu ......... jak zobaczysz coś lub usłyszysz zrób zdjęcie lub nagraj otrzymasz sowite wynagrodzenie. Organa czuwają. Liczy na Ciebie Komitet Centralny PZPR, UB. Pamiętaj ORMO zawsze czuwa. Towarzysze pomorzecie?
Kw... a dość! Mało mamy podzielone społeczeństwo? niesłusznych mandatów i spraw sądowych? Zamiast się trzymać razem to takie sugestie są co najmniej nie na miejscu. Już teraz człowiek się boi człowieka, mamy totalną, niekonstytucyjną władzę i inwigilację, Wprowadźcie jeszcze opłacanie donosicieli i mamy PZPR w pełnej krasie. A co do zawsze żywych cwaniaków i gnojków ze sposobem na życie musisz poszukać wśród elit a nie plebsu bo to właśnie tam rodzą się takie pomysły jak Twój TW-lesu. I żeby nie było ja nie bronię tych co podrzucają śmieci sam płacę beszczelnie duże rachunki cwaniakom ze sposobem na życie. Wkurza mnie tylko pomysł szczucia człowieka na człowieka i to za kasę. Pomyślałeś TW-lesu że może też nie jesteś ideałem i np TW-Sąsiad zrobi Ci zdjęcie podczas gdy coś zrobiłeś a Ty potem jemu? Wszystkie cwaniaki i gnojki płci obojga będą szczęśliwi bo to jest dla nich czysta kasa... więc zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz bo może ktoś Ci zrobić zdjęcie jak nie przechodzisz na pasach albo filmik jak nie zatrzymujesz się przy znaku stop.