Ludzie po mieście i sklepach chodzą w maseczkach, lecz ta maseczka jest tylko na ustach. Co to oznacza? Zamknęli nam usta byśmy milczeli. Galeria otwarta, gdzie ludzie duszą się w 1 budynku, a stoki zamknięte gdzie ludzie są na powietrzu. Czy ktoś tu jest idiotą czy tylko ja tego nie rozumiem? Dobrze, że są jakieś tam tarcze. Jestem za, ale pewnie jakbym prowadził taką restaurację to musiałbym brać kredyt na chleb. Więc rozumiem i popieram zdesperowanych przedsiebiorców. JESTEM ZA
Idzie młodość w postaci konfederackich kucy kiboli:) daj takim władzę to wróci III Rzesza...
Panie Cywilny Kapłan . Co mi Pan tu pieprzysz o Donaldach . Gdzie Joanna Lokalna z PO . Czego nie wspiera swoich przedsiębiorców w mieście ? O Pisowcach już nawet nie chce wspominac. To jej ktoś z góry musi powiedzieć co ona m myśleć ? Pytam gdzie Krosno samorządne ?? Z czego będziecie mieć dudki w kasie miasta ??? Samo leci z nieba . Te młode chłopaki was ośmieszyli !! Czas na wielki Reset w Krośnie . Idzie młodość ..
Donald Tusk na Twitterze:
"Chaotyczny i niekonsekwentny lockdown niszczy ludzi, nie wirusa, a wybiórcza i niepełna tarcza nie powstrzyma upadku tysięcy małych firm. Mniej restrykcji, więcej pomocy!"
Pamiętajmy jednak, że Konfederacja oprócz głoszenia wolności gospodarczej, chyli się ku faszystom i nacjonalistom: https://www.facebook.com/145408678934265/posts/208(...)
Miasto wywindowało podatek od nieruchomości na niebotyczne poziomy ze słodkich czasów prosperity i wysokich czynszów. Obecnie wszystko ledwo zipie, a podatek w górę. Miasto czuje się lepiej niż właściciel- co kwartał żywa gotóweczka w terminie, albo egzekucja.
Wezmę udział, wykupię "cegiełkę" i w ten sposób pomogę naszym przedsiębiorcom. Tyle na ten temat.
Popieram ! Trzymam kciuki za restauratorów. Ile można czekać i wysłuchiwać mydlenia oczu jak Oni to pomogą - bzdura! Z wielką ochotą odwiedzę i zasiądę do stolika :)
Czy jest w Krośnie restauracja serwująca kuce z młodymi pędami bambusa? Kelner koniecznie w muszce:)