DYSKUSJE
Życzenia, które są znakiem czasów. „Pod choinkę życzę praw kobiet”
Dewast
25.12.2020 23:04

Fajny macie skrypt do komentarzy. Powycinały wszystkie wcięcia które zrobiłem, by się lepiej czytało i poszło jako jeden zlepiek.

PS

Redakcjo w wyróżnionym komentarzu @wet (oczywiście wyróżnionym z wiadomych powodów) jest zdanie: "Hipokryzja KK jest jednak irracjonalna. " mógłby mi redakto wytłumaczyć o co w tym zdaniu chodzi? Bo skoro redakcja wyróżnia to chyba wie? No chyba, że słowo irracjonalna ma jakieś inne, nowe znaczenie???

Dewast
na forum od listopada 2017
Dewast
25.12.2020 22:54

Lewactwo zdehumanizowało nienarodzone dziecko i dla nich jet to dziś zlepek komórek. Ostatnio tak postępował pewien gościu z wąsikiem u naszych zachodnich sąsiadów, by było łatwiej z czaszki człowieka zrobić popielniczkę czy żze skóry abażur na lampę.Wcześniej podobny zabieg stosowali osadnicy w Ameryce w stosunku do Indian czy czarnych, jak i w Australii w stosunku do Aborygenów. I zarówno Indianie, Afrykanie, Aborygeni i Żydzi, byli w tym samym worze, do którego dzis. się wkłada "zlepek komórek". I oczywiście słowa "mordować" już się nie używa, no bo jak. Wychodzi na to, że ten piorun jednak nie jest przypadkowy, wzorce z ideologi gościa z wąsikiem sa aż nadto widoczne.Żałosne jest to hasełko: Moje ciało, moja sprawa, wypowiadane przez faszystki, które nie szanują ludzi o innych poglądach, czy wyznania, bo moja religia, moja sprawa już je intelektualnie przerasta. Ciekawe czy innym do domów też wchodzą be zaproszenia... czerwone bydło, bo inaczej tego nazwać się nie da z zasadami: co twoje to wspólne, co moje to moje.A to całe ***** *** pisane na bańkach i wieszane na choinkach... nawet nie wiem jak to skomentować. No ale niech wam będzie, skoro tak lubicie to obyście przez cały rok słyszeli skierowane w waszą stronę wy********ć, równie od waszych dzieci, partnerów, czy innych napotkanych osób.PSJak by ktoś chciał skomentować, a brakuje mu ad rem, to jestem agnostykiem, więc katol raczej nie będzie pasował, ale jak intelektualnie nie wyrabiacie, będzie i katol.PPSPo co wy lewaki się tak męczycie?Po co wam te choinki, skoro świąt nie obchodzicie?

PPPScytat:"„W tym roku, pod choinkę życzę wszystkim praw kobiet i wolności wyboru”. W jakim to jet języku i o co chodzi w stwierdzeniu:

"życzę pod choinkę"

Wiem, że są życzenia imieninowe, urodzinowe, świąteczne, ale o pod choinkowych pierwsze słyszę. To jakieś nowe lewackie święto z Marksem w czerwonej czapce?

Dewast
wed
25.12.2020 16:28
wyróżnione przez moderatora

Osobiście mam to gdzieś, jak będę chciała to się skrobnę w Czechach. Hipokryzja KK jest jednak irracjonalna. Ci co mają na sumieniu miliony istnień mordowanych z premedytacją ( ktoś wymienił tu te mordy, zapomniał jeszcze o masowych egzekucjach w Europie np katarów), nagle chronią dziecko od poczęcia czyli od zygoty. Przypomnę że prawie 90% zygot ginie w pierwszych trzech tygodniach w sposób naturalny, w czym problem by ginęło 91% jeśli dołożymy wczesną aborcję na życzenie ? Nie róbmy z jednej komórki dziecka bo wkrótce ktoś wymyśli by każdą kobietę zaczipować i śledzić rozwó j zygoty od 1 dnia. Nie da się ustalić daty kiedy można zacząć mówić o dziecku. Ktoś wymyślił 3-4 tygodnie i słusznie bo to jest moment gdy naturalna śmiertelność zarodków drastycznie spada a zarodek jeszcze jest na poziomie organizacji dżdżownicy albo pantofelka. 90% rodzin przeżywa ciężką traumę do końca życia gdy im dziecko umiera w pierwszych tygodniach po porodzie. Zamiast szczęścia jest rozpacz, rozwód i beznadziejność życia. Aborcja w takim przypadku i kolejne zdrowe dziecko to 90% zadowolonych rodzin. Czy to tak trudno zrozumieć drodzy księża ? Odwalcie się od kobiet i zajmijcie się tym czym powinniście

wed
123356
25.12.2020 15:41

bookor@

zamiast wypisywać idiotyzmy na forum weź się za historię. Dowiesz się ile dzieci, kobiet wymordowali chrześcijanie w imię swojego boga. Poczytaj o "dokonaniach" chrześcijan w obu Amerykach i Afryce.

123356
Konto zablokowane
123356
25.12.2020 15:37

widzę że dziś adminek wyjątkowo wrażliwy:) szkoda że mu tej wrażliwości zabrakło dla "forumowych pseudokatolików" by w dzień ich największego święta takie tematy zapodawać:) prowokator czy dzban?:)

123356
Konto zablokowane
bookor
25.12.2020 15:07

W najbliższej przyszłości święta Bożego Narodzenia zostaną wymienionene na świętowanie rocznicy czynu Heroda, prowadzącego do przerwania mnożenia się śladu węglowego (gdyż niektórym słowa RZEŹ DZIECI nie przejdą przez gardła).

Feministki, aborcja to prawo mężczyzn, nie kobiet. On zrobi swoje, a potem postawi jędną z drugą przed wyborem: albo usuwasz albo cię opuszczam, twoje prawo, twój wybór. Kobiety, nie bądzcie głupie.

bookor
antek305
antek305
25.12.2020 14:18

"Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka"

antek305
gandalfff
25.12.2020 13:59

Polacy obchodzą Święa Bożego Narodzenia. Czego "święta" obchodzi ten portal? Grzesznicy chcą ukraść kolejne Święta i symbole? Kobiety w Polscle mają wszelkie prawa i nie dacie nam wmówić, pod pretekstem chęci zabijania dzieci, ze jest inaczej. Lewicoby bełkot.

gandalfff
lesu
25.12.2020 11:58

Wcześniej była aborcja - teraz mordowanie nienarodzonych dzieci. Wcześniej dziecko było dopiero jak przyszło na świat - a było dotąd płodem. Szmaciarze zrobili już dziecko od poczęcia. Paczcie jak czarne gnoje namieszały w ciemnych umysłach baranów - o przepraszam ... owieczek. Wielu lat nie było trzeba aby czarna narracja zawładnęła umysłami ludzi. Jak mordowali miliony ludzi w Ameryce Południowej to było OK. Jak mordowali nienarodzone dzieci w klasztorach żeńskich to było OK. Jak na rentgenie widać u zakonnicy wkładkę domaciczną to OK. Jak bili, maltretowali i gwałcili dzieci w sierocińcach katolickich to było OK. Jak pomagali uciekać zbrodniarzom nienieckim do Argentyny, Chile to było OK. Jak Adolf kumplował się hitlerowskim papierzem to było SUPER. I takie czarne szmaty mówią wam ćwoki jak macie postępować, jak powinniście mówić i myśleć. Macie debilki swój rozum.... Wesołych przemyśliwań na Święta.

lesu
/8
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA