@skynet, Tym sie różnimy, że ja pisałem o lewakach jako o ogóle, wy zaatakowaliście mnie ad Persons, nie że by mnie to jakoś szczególne dziwilo ale po tym zacząłem uzywać waszego języka, co prawda z obrzydzeniem ale... jesle wejdziesz między wrony...
Witam !
Bilbord ładny i kulturalny . Niestety Wasze wpisy są bardzo stronnicze i bezmyślne., wręcz wulgarne. Dlaczego uważacie że aborcji dokonują "lewacy" a nie pozostałe kobiety ???? Myslę, że tutaj nie ma podziałów.
Przypominam, że są święta - bądżmy do Siebie przyjażnie ustosunkowani i tolerancyjni. Nie obrzucajmy się błotem.
Ten temat nie powinien być poruszany przez Sejm i inne instytucje. Kobiety mają rację, że walczą o Swoje prawa,.
Każda metoda jest dobra- oby tylko była skuteczna.
Pozdrawiam nasze krośnieńskie wojowniczki. Powodzenia. KD
@Dewast to twoje zdanie. Moje jest takie że jesteś idealnym przykładem samozaorania. Dużo klikania i co drugie słowo "lewak", coś mi to przypomina.
@123356, @skynet , Róznią nas nie poglądy tylko poziomy. Wasz jest przerażajacy.
PS dewaścik czy wiesz co czuje kobieta która dowiaduje się o uszkodzonym zarodku?
dehumanizuje? Przestań bączyć bąkowiczowniku:)
bookor aleś błysnął jak kontrolki w passacie:) według ciebie hitler był lewicowym satanistą?
To że wspomniałeś o katolickko- chrześcijańsko morderstwach to dobrze:) nawet takiego tumana idzie czegoś nauczyć;)
dewaścik brawo ty:) poczytaj jeszcze raz swoje popierdólki a znajdziesz odpowiedź:) krążysz, motasz ale w końcu na pysk padasz:)
zapłodniona komórka nie jest płodem misiu:) do pewnego okresu oczywiście, gdybyś nie wyrabiał intelektualnie podam ci przykład z kurą i jajkiem:) przedumaj, pokręć, popierdol głupoty a potem i tak na pysk padniesz:) jak zwykle zresztą:)
Do jarosław kulawy, Z tego co mi wiadomo, to właśnie faszyści byli za modrowaniem "płodów", Wasz góru Mengele nawet sam chodził po brzóchach ciężarnych kobiet... lewicowy "humanisto"