DYSKUSJE
Starosta zagrodził wjazd do Biedronki. Co dalej z otwarciem sklepu? [OTWARTA!]
shadow1965
18.12.2020 19:19
wyróżnione przez moderatora

Ja już to zapodałem za granicę do znajomych... zatytułowałem: A teraz coś na poprawę nastroju popatrzcie jak Krosno wita inwestorów czyli taki głupi żart." Wszyscy mają ubaw po pachy jak dostają tego linka. Na 100% każdy będzie chciał inwestować w Krośnie... :) Propozycja dla zagranicznych banków"Ogrodzenia stawiamy za darmo"... to może chwycić :)

shadow1965
na forum od listopada 2018
shadow1965
18.12.2020 18:23

marcinms

"No cóż, czyżby kacyk Pelczar tym razem nie dostał odpowiedniej łapówki"?

No cóż - w Biedronce jest tanio a w VIVO drogo - może i masz tację tyle, że na odwrót - taki wniosek nasuwa się sam... żywcem z "Kariery Nikosia Dyzmy".

shadow1965
na forum od listopada 2018
marekbrzyski
18.12.2020 18:10

Życze Panu staroście aby jak najszybciej stracił swoją posade i zrobił sobie takie ogrodzenie wokół własnej chałupy. Za takie numery kosztem mieszkańców Panu już dziękujemy

marekbrzyski
na forum od listopada 2017
zimos
18.12.2020 18:08

Ta partia sama chce tego żeby ich wywieść na taczkach... Ich bezmyślnie pomysły są bezczelne! Potem dziwią się, że młodzież ucieka zza granicę, jak nie uciekać jak tu jest chaos i samowolka!!

zimos
na forum od lutego 2019
krosniakimp
18.12.2020 18:05

budujacy po taniosci chciał sie podpiąć do drogi innego właściciela a teraz płacz to tak jakby sasiad podpią się do mojej drogi na mojej działce też bym zbudował ogrodzenie

krosniakimp
na forum od maja 2019
wspanialed
18.12.2020 18:05

Chamstwo wbrew logice. Rozdawnictwo za nasze pieniądze. Komuś władza za bardzo weszła, ale spokojnie Starosta zostanie rozliczony przez mieszkańców.

Tak się składa, że Starosta miał służyć obywatelom, a nie bawić się w Pana Boga.

Buta kroczy tuż przed upadkiem.

wspanialed
na forum od lutego 2019
Szwejk
18.12.2020 17:37

Nawet nie wiedziałem kto to ten Pelczar, ale kliknąłem w necie i wyszło jakie ma poparcie :

Starosta Jan PelczarPOPIERAM 18,67 %NIE POPIERAM 81,33 %

No to chłop jest sfrustowany i chce się pokazać :-)

Szwejk
marcinms
18.12.2020 17:19

No cóż, czyżby kacyk Pelczar tym razem nie dostał odpowiedniej łapówki? Niewiem, tylko pytam. Nie dowartościowali go odpowiednio to się w..ł i płot postawił? Przecież to takie ważne osobistości siedzą w tych urzędach. Gdyby mieli trochę oleju w głowie, to by wiedzieli że nic nie produkują, niczego nie wytwarzają, tylko żyją z ludzi pracujących - z ich podatków i im mają służyć. A oni robią dokładnie odwrotnie. Czują się panami bo mają władzę. Pogonić dziada, zablokować mu drogę jak będzie do urzędu szedł. Urzędasy powinni z własnej kieszeni pokryć koszty tego płotu, a płot własnoręcznie rozebrać. Następnym razem by się jeden z drugim zastanowił co robi. Bydło.

marcinms
Lukii
18.12.2020 17:14

Nie przesadzajmy! Nikt nie straci pracy!

Przecież dojazd jest też od nowej szerokiej ulicy wzdłóż torów. Biedronka nie upadnie, jest w centrum krosnieńskiej dzielnicy handlowej. Do okoła tysiące parkingów i klientów! Nie dziwie się staroście, już teraz klienci najwiekszej galeri w regionie "Vivo" parkują pod starostwem a nawet i lidlem, niestety zajmują miejsce dla pracowników i klientów urzędów.

Błędem było godzić się na budowę sklepu w tym już ciasnym miejscu! No ale inwestor i właściciel działki może wybudować co chce jak ma warunki zabudowy.

Lukii
Hetfield
18.12.2020 17:00

Tam gdzie pisowskie łajzy, tam prywatny folwark.....

Hetfield
/11
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA