radber przecież wyraźnie napisałeś :wierzę w to co widzę- więc gdzie widzisz problem? Chyba że widziałeś boga który "stwarza" ziemię...
Pisz człowieku składnie i nie krąż bo sam się gubisz:)
Nie odpowiedziałeś na pytania: czy bóg stworzył choroby i czy bóg stworzył cię na własne podobieństwo? Mam nadzieję że przestaniesz pie***lić i odpowiesz? Bądź prawdziwym wierzącym:)
Krzanowski ty wierzysz widzialem cie jak zes latal z aparatem na orszaku TRZECH KROLI
jarosław
napisałem ci jak to jest z moją wiarą ale namieszałeś w mojej wypowiedzi,
w skrócie; dom ty zbudowałeś, bo tak ci było pisane,
ale ziemie zbudował nasz stwórca.
nie widzę budowiczych, ale widzę ich dzieła budowlane,
no patrzę przez okno i widzę jak sąsiadka łazi po kuchni w samych majtkach, bóg jednak istnieje heheheheeee
fakt, kabaret przedni:)
radber piszesz: wystarczy że spojrzę na zewnątrz, wsztkie budynki, mosty,samochody,telewozory,telefony, zostały stworzone przez osoby których nie znamy,i wcale nie musimy w nich wierzyć, ale wszystkie te rzezy nie zbudowały się same,
fakt, rzeczy te zbudowali ludzie więc jaki tu dowód na istnienie boga? To po co wierzysz skoro sam twierdzisz że nie musimy w nich wierzyć? O ile mi wiadomo domy buduje się bez pomocy sił niebiańskich, przynajmniej ja ta budowałem:)
Nie potrafisz odpowiedzieć na podstawowe pytania dotyczące twojej wiary, szkoda.
Do bircio: fotografował ciemnego luda