jarosław
wystarczy że spojrzę na zewnątrz, wsztkie budynki, mosty,samochody,telewozory,telefony, zostały stworzone przez osoby których nie znamy,i wcale nie musimy w nich wierzyć, ale wszystkie te rzezy nie zbudowały się same,
podobnie widzę cały świat, gwiazdy,ziemię,wodę,rośliny. I ciężko mi w uwierzyć że to wsztsko samo powstało, od tak z niczego,
radber i jarosław powstali z mamy i taty, a cały wszechświat z niczego?
z wrodzonej skromności nie napiszę "a nie mówiłem":):):) ale kabaret przedni:):):)
mogę spytać jakie to spostrzeżenia doprowadziły do tak "śmiałych" stwierdzeń? Ciekawy jestem jak świat widzą wierzący?
hahahahahaaaaaaaahahahahaaaa ja nie mogę!!! Robię screena bo nikt mi nie uwierzy że taki "fizolof" istnieje hahahaha
jarosław
zadajesz mi pytanie prosto z kościoła,
ja życie widzę trochę inaczej,
wedłóg moich oststnich spostrzeżeń Bóg stworzył cały świat, i wsztsko co na nim istnieje , a nie tylko katolików,
mogę spytać jakie to spostrzeżenia doprowadziły do tak "śmiałych" stwierdzeń? Ciekawy jestem jak świat widzą wierzący?
jarosław
zadajesz mi pytanie prosto z kościoła,
ja życie widzę trochę inaczej,
wedłóg moich oststnich spostrzeżeń Bóg stworzył cały świat, i wsztsko co na nim istnieje , a nie tylko katolików,
radber nie odpowie na ŻADNE pytanie:) to typowy katolik-parafianin:):):)
parafianin
przestarzałe: człowiek bez ogłady, wykształcenia, zacofany, ograniczony
jarosław
wystarczy że spojrzę na zewnątrz, wsztkie budynki, mosty,samochody,telewozory,telefony, zostały stworzone przez osoby których nie znamy,i wcale nie musimy w nich wierzyć, ale wszystkie te rzezy nie zbudowały się same,
podobnie widzę cały świat, gwiazdy,ziemię,wodę,rośliny. I ciężko mi w uwierzyć że to wsztsko samo powstało, od tak z niczego,
radber i jarosław powstali z mamy i taty, a cały wszechświat z niczego?