Przytocki to komunista z krosna wywodzą sie najwieksi szkodnicy Polski jak biedron gomułka przytocki itd
Tak, byliśmy i jesteśmy z Unią, ale nie taką, która próbuje narzućić - nam Polakom- w większości katolikom - swoje pseudowartości, chce nas pozbawić to, co nasze, polskie i narodowe, na to nigdy nie powinno być zgoda. Może i UE dała nam , te pieniądze, o których tak mówimy w kontekście miasta Krosna, ale są jeszcze wartosci wyższe, za które nie można się sprzedać. Gdybyśmy tak ,,ślepo" podążali za krajami Zachodniej Europy, to dziś mielibyśmy taką sytuację - myślę tu o zamachach terorystycznych, jak we Francji, Niemczech. Jeśli w Polsce łamana jest praworządność, to nie uprawiajmy hipokryzji i spójrzmy, jak to się ma do takich krajów, jak wspomniana Francja czy Hiszpania, gdzie podczas manifestacji ulicznych, dochodzi do ostrych starć z Policją, która w wielu sytuacjach jest bezwzględna - jeśli chodzi o użycie siły, a przedstawiciele UE, jakoś tych sytuacji nie chcą zauważyć, ba twierdzą, że wszystko jest ok. Dzisiejsze głosowanie nad budżetem pokazało, że opłaciło się być odważnym i sprzciwić się temu, co wcześniej proponowała UE.
proponuje prĘzydętowi zająć sie poważnymi problemami takimi jak coraz mniejsza liczba mieszkańców miasta, coraz większe obciążenia finansowe (wzrost opłat za śmieci) czy np. wykorzystanie lotniska do jego zadań a nie cieszenia się z przylotu małego odrzutowca raz na kilka miesięcy;
sprawy rangi międzypaństwowej chyba w gestii pręzydentunia nia należą ? chyba ze w konstytucji inaczej stoi ?
na koniec, takie machanie motyką na słońce skończy się KLAPĄ FINANSOWĄ i jeszcze większą zapaścią naszego miasta
Cześć, mam imię Monika, poznam jakiegoś normalnego faceta. Nie jestem już podlotkiem, wiem czego chcę od życia, żeby było jasne - nie szukam męża, chcę się po prostu zabawić bez angażowania się w coś poważniejszego. Nie pytaj czy jestem wolna, dla mnie to nie istotne czy kogoś masz. Naturalnie przed spotkaniem chciałabym się lepiej poznać, wymienić się numerami telefonów i zdjęciami także możemy porozmawiać na portalu randkowym, sprawdź mój profil: http://panieonline.pl/monia89
Cześć, mam imię Monika, poznam jakiegoś normalnego faceta. Nie jestem już podlotkiem, wiem czego chcę od życia, żeby było jasne - nie szukam męża, chcę się po prostu zabawić bez angażowania się w coś poważniejszego. Nie pytaj czy jestem wolna, dla mnie to nie istotne czy kogoś masz. Naturalnie przed spotkaniem chciałabym się lepiej poznać, wymienić się numerami telefonów i zdjęciami także możemy porozmawiać na portalu randkowym, sprawdź mój profil: http://panieonline.pl/monia89
Dziwię się krytykom sprzeciwu. Pisiory chcą w błoto wyrzucić kilkadziesiąt miliardów i całkiem skompromitować Polskę w Europie w imię obrony jakiejś wyimaginowanej suwerenności, która sprowadza się do tego żeby mogli bezkarnie kraść i dewastować Polskę, wprowadzając otwarcie ukrytą na razie dyktaturę. Dobrze robi prezydent, trzeba temu szaleństwu się przeciwstawiać. Może pisiory nie potrzebują już kasy (ostatnio Szumowina przygarnął 8 milionów za sprzedaż firmy, która przgarnęła z budżetu morze pieniędzy, Antoś z prawie 100 dyletantów od parówek okrada budżet od 5 lat metodą na Smoleńsk - to takie pierwsze z brzegu przykłady), ale normalni ludzie tych pieniędzy potrzebują by odbudować swoje biznesy i jakoś przetrwać.
kabuz70 Jak wyjedziesz kiedyś poza swoją wioseczkę, to zobaczysz, że ludzie o innym kolorze skóry to tacy sami obywatele jak ty i mają TAKIE SAME prawa do życia w NORMALNYCH krajach KSENOFOBIE! Ja kogoś obrażam? Jak śmiesz śmieszny człowieczku pisać, że z pałką będzisz chodził pomiędzy obcymi szowinisto i rasisto! Jak ci w unii źle to wypad do Putina, tam cię ubogacą słowiańscy tatarzy aż ci gały wyjdą na wierzch.
Redakcja Krosno 24 to PO, Nie narzucajcie swojego zdania . Każdy ma prawo do swojej oceny i wyborów. Flagi wieszajcie będzie to będzie wzsza dekoracja świąteczna
I wejdzie tak @adek2 i powtarza
- "Unia próbuje narzućić - nam Polakom- w większości katolikom - swoje pseudowartości, chce nas pozbawić to, co nasze, polskie i narodowe, ale są jeszcze wartosci wyższe, za które nie można się sprzedać. - myślę tu o zamachach terorystycznych, jak we Francji, Niemczech. Jeśli w Polsce łamana jest praworządność, to nie uprawiajmy hipokryzji i spójrzmy, jak to się ma do takich krajów, jak wspomniana Francja czy Hiszpania, gdzie podczas manifestacji ulicznych, dochodzi do ostrych starć z Policją, która w wielu sytuacjach jest bezwzględna - jeśli chodzi o użycie siły, a przedstawiciele UE, jakoś tych sytuacji nie chcą zauważyć, ba twierdzą, że wszystko jest ok. Dzisiejsze głosowanie nad budżetem pokazało, że opłaciło się być odważnym i sprzciwić się temu, co wcześniej proponowała UE"-
ble_ble_ble za jakimś manipulantem czy nawiedzonym...
A kto ci coś narzuca oprócz tego do czego zobowiązała się POlska podpisując traktaty i przpisy regulujące wymogi dla członków Unii?
To że we Francji czy Hiszkanii dochodzi do ostrych starć z Policją nie upoważnia naszej policji do rozpędznia pokojowych manifestacji, które są również dopuszczalnym sposobem na przeciwstawienie się łamaniu prawa czy jego wyapaczaniu!
A Orban znowu wykorzystał Polskę i Morawieckiego dla swojego interesu, czyli kasę na jeszcze dwa lata przed wyborami na Węgrzech, a my jak zwykle pod rządami PiSu ośmieszeni i z ręką w nocniku!