DYSKUSJE
Krośnianka śpiewa o prawach kobiet. "Kiedyś zdecydujesz sama, dzisiaj walczy mama"
123356
07.11.2020 23:51

andikros czy mógłbyś podać mi liczby gwarantujące wygraną w najbliższym losowaniu lotto? Przecież ty wiesz wszystko...

123356
Konto zablokowane
skynet
07.11.2020 23:41

andikros na jakiej podstawie umoralniasz i bawisz się w jasnowidza?

skynet
na forum od listopada 2017
imie_me_legion
07.11.2020 23:38

andikros@ na jakiej podstawie uważasz że moja Mama jest katoliczką? bóg ci powiedział?:) I czy pedofile Vip chowają się za dekalogiem i bogiem? I gówno o mnie wiesz, więc skończ pie.olić głupoty ubrane w piękne słówka:)

imie_me_legion
andikros
07.11.2020 21:54

Cześć "imie_me_legion"

Masz absolutną rację, że za czyn pedofilstwa ksieża, biskupi powinni być surowo karani. Ale deklaog nie jest tylko formą podpierania sie wobec grtzech ow innych, ale on tak samo - może tym bardziej, z racji zła i zgorszenia - dotyczy tych księży.

Czy uważasz, że pedofil Vip nie jest kreaturą z parszywą mordą...

Uogólniasz, to błąd; brak Ci kultury słowa - czy tak byś odniósł się do Swojej Mamy, bo uważam, że Ona jest katoliczką...

Przecież sam zachowujesz deklaog: nie kardniesz, nie zabijasz, nie kłamiesz, nie zdradzasz... prawda ???

andikros
na forum od listopada 2020
123356
07.11.2020 15:10

Idz na plebanię, tam znajdziesz amatora na swoje wdzięki po przejsciach

123356
Konto zablokowane
siostra_Nalewka
07.11.2020 14:53

Stare dziadygi chcą młodym urządzac życie, koniec z tym! Chociaż sama jestem emerytką POPIERAM WALKĘ KOBIET O SWOJE PRAWA.

siostra_Nalewka
imie_me_legion
07.11.2020 14:24

Tak zwani "katolicy forumowi", jeżeli coś idzie nie po ich myśli zrodzonej w ich posranych łbach bądź po linii partyjnej, chętnie podpierają się dekalogiem albo chowają za bogiem. Ale gdy ich pasterze okradają społeczeństwo czy gwałcą dzieci to siedzą cichutko. Z parszywymi, fałszywymi mordami zamkniętymi na kłódkę. Jakoś wtedy te zdegenerowane kreatury nie powołują się na przykazania:)

imie_me_legion
igorR32
06.11.2020 20:29

Brawo Trybunał Konstytucyjny. Nie ma zgody na mordowanie niewinnych dzieci w łonie matki. Sprawa jest bardzo prosta jest takie przykazanie NIE ZABIJAJ

igorR32
andikros
06.11.2020 19:52

Szanowna Aleksandro!

Pragnę odnieść się do Twojego artykułu, a zwłaszcza do kołysanki. Jesteś młodą dziewczyną/kobietą, o wrażliwej duszy artystki, ale ...

Mam kilka zapytań, będę oczekiwał na odpowiedź:

- czy jako pierwszą piosenkę dla swojej córeczki Lei zaśpiewasz właśnie tę kołysankę z przytupem na słowo "W..",

- czy, gdy dojdzie do konfrontacji słownej między Tobą, a Twoimi rodzicami to usłyszą "W..."

- czy wyobrażasz sobie dialog, między dwoma stronami, gdybyś na pierwsze swoje zapytanie usłyszała "W...",

- czy tylko dlatego, że ta druga strona myśli inaczej niż Ty to nadasz jej login na 8 gwiazdek.

Sprawa, która wywołała taka reakcję jest nie tylko delikatną, ale i najwyższej wagi; przecież dotyczy rozpoczętego życia - dziecka - które jak pięknie się mówi "jest pod sercem matki".

I tu kolejne zapytania:

- a jeżeli Twój partner/ mąż powie, że nie chce Twojej córeczki - to jego wolny wybór, o którym tak teraz głośno, to czy uszanujesz jego wybór i dokonasz aborcji,

- a jeżeli to dziecko będzie miało jakąś wadę, czy dokonasz aborcji.

To nie są oskarżenia wobec Ciebie, chcę Citylko Olu powiedzieć, że nie wszystko jest takie łatwe jak wyrzucenie słowa "W...". Każde słowo ma w sobie jakiś ciężar, ale niesie też jakąś treść. Jaką treść niesie TO słowo, która pomoże wyciągnąć właściwe wnioski, postawy ale i odpowiedzialność za czyny dziewczyn/dziewuch, które zbudują swoje decyzje tylko na tym słowie.

Na koniec, Aleksandro, co z Twoją wrażliwością chrześcijańską... Nie ważne jak wielki będzie tłum na ulicy, nie zdołają przekrzyczeć słowa "nie zabijaj...".

Czekam na Twoja odpowiedź; chyba nie będzien to tylko jedno słowo, prawda...!?

andikros
na forum od listopada 2020
shot24
04.11.2020 12:33

Słabe i kiepskie. Nie ma sie co denerwowac, za dwa miesiące już nikt nie będzie pamiętał o niej i o jakich protestach... :D

shot24
/5
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA