na Hołownie ? a co ona ma do zaoferowania ? lasy będzie sadził bo mu ekologi potrzeba ? jak po krośnie jeżdzą autobusy hybrydowe nikomu ekologi nie brakuje i nikt się nie skarży na smog , a co do Pisu to wole już ta partie nić PO np Trzaskowki LBGT co ona ma do zaoferowania ? ścieki płyneły przez Warszawe skaził środowisko i na dodatek nie umiał sobie z tym poradzić no w końcu skutki tego wszystkiego Warszawa nie poniosła :) a co do PO pamiętam jak premierem był Tusk była powódz w 2010 i on do ludzi żekł tak nie naskakujcie na mnie bo Ja wam sołtysa nie wybierałem tak samo może teraz powiedzieć Duda :) jaka partia by nie była PO to KOMUNA !!!
Podliczyli te wizytę w Jedliczu gdyż wizytujący zawsze może zapytać pracownika czy dobrze się pracuje.
No i dobrze, że omijają nasze tereny. Ja na drodze raz spotkałem się z taką kolumną jadącą z przeciwnej strony, całą drogą (nie jezdnią) i mimo iż zjechałem na pobocze drogi (DK-28) gwałtownie hamując to i tak byłem w strachu by na postoju mnie nie rozwalili. Jazda na sygnałach uprzywilejowania ale bez żadnych zasad, cała droga ich.
Żaden katolik po takim łgarstwie nie powinien głosować na Dudę.
W niedzielę księża w Krośnie w całym powiecie powinni z ambon przestrzegać przed tym grzesznikiem. Złamał bowiem przykazanie "Nie będziesz mówił fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu". Pogwałcił boskie prawo.
Wiarygodność pana Babintza jest porównywalna z wiarygodnością pana Dudy.
Był u mnie na obiedzie wiec to sie chyba liczy nie? :D:D:D Ja tam zagłosuje na Pana Dude:)
Właśnie za takie "rzetelne" dziennikarstwo ten portal dostał grant od Google.
Artykuł na poziomie "Faktu" i rozpętana burza na forum. Brawo.