raz tylko przejeżdżał przez miasto limuzyną. To co miał jechać furmanką? Najlepszy kandydat ANDRZEJ DUDA MA MÓJ GŁOS!!!!!!!
Znaczna część polaków głosuje w stylu: No ja bym zagłosował na niego! no ale łun mo tylko 5% poparcia, i tak nie wejdzie! Zagłosuję na Anżeja Dudeła bo łon to mi przynajmniej doł czynasto emeryture no i pińcet plus to je wielki człowiek! ( tak, tak osobiście zasłyszane na zakładowej stołówce. Pani już jedną noga na emeryturze zagłosuje na Anżeja bo ON DAŁ! - nosz qurwa mać ) - Właśnie tak w tym kraju się wybiera władzę a potem płacz, że od 31 lat jest ten sam syf. Nieważne, kto głosuje, ważne, kto liczy głosy.
Nie rozumiem co ten PiS wam zrobił złego. Jak czytam testy tych szpików osmarkanych co nic w życiu nie przeżyli to zapraszam zapytać rodziców jak dobrze było za czasów rządów PO.. Nie ma i nie będzie. Bo wszystko my ukradliśmy hehe. Pozdrawiam
Wyborcy PiS ! Przecież redaktor naczelny krosno24 otwierając lodówkę widzi kogoś z PiS-u ! Nie komentujcie jego tekstów , bo kasę mu nabijacie !
Koledzy Długopisa: TW Wolfgang i jego żona kiepska magister, TW Ryszard, TW Balbina, prokurator stanu wojennego Piotrowicz, szalony Antek, hejter Piebiak. To może i dobrze że nie "Zaszczycił" Krosna swoim widokiem
Dbam o swoją przyszłość, więc głosuję na Hołownię.
Prawda jest taka, że prawie wszystko jest lepsze od PiSu. Nie rozumiem ludzi, którzy tak ślepo mu wierzą. Trzeba naprawę nie rozróżniać rzeczywistości od fikcji, aby ich władza wydawała się rzetelna i właściwa.
Mam nadzieję, że Pan Andrzej po zejściu ze stołka nie wyrzuci swojego długopisu i napisze książkę pt. "100 prostych manipulacyjnych tricków".
'lyterat' z ciebie płynie sama dobroć i szlachetność mówisz językiem miłości.
Prezydent Andrzej Duda jest lubiany przez wiekszość kroośnian i zdobędzie w niedzielnych wyborach około sześćdziesiąt procent głosów a powyższy artykuł nic tu nie zmieni
Reddatorro Adrianno. Grande Fano PEŁO. Grande PISofobio. Grande http://Sensacione24.pl