A ja mam pytanie , czy Pan Przytocki wraz ze swoją świtą ( w tym portalem krosno24 ) zaprosili go do Krosna ???
Do Dewast . Ten portal ( http://Krosno24.pl ) swoim przeciwnikom zawsze zrobi z igły widły, byle tylko dokopać swojemu wrogowi.
Widzę, że Panu Redaktorowi i niektórym mieszkańcom tęskno za podniesionym wiekiem emerytalnym, VATem, wyprzedażą polskiego majątku, aferami typu Amber Gold i innymi, najdroższymi w budowie autostradami, relokacją uchodżców w Polsce i uzależnieniem od dostaw drogiego gazu z Rosji. Może PiS bez skazy nie jest, ale PO ma ich zdecydowanie więcej. Jakoś na całym zachodzie rodzice pobierają pieniądze na swoje dzieci, najczęściej do skończenia nauki przez nie, tylko u nas ludzie jakoś mają z tego tytułu problem, bo przyznali, to muszą kraść itd. Oglądajcie więcej TVNu i czytajcie więcej Onetu, Newsweeka i tym podobnych, niezależnych mediów to na pewno wyrobicie sobie Drodzy Państwo właściwy osąd. Przypomnę tylko, że większość mediów w Polsce finansowana jest przez kapitał niemiecki, ciekawe ile w niemieckich mediach jest obcego kapitału? Niewiele, do sprawdzenia dla ciekawskich. Miłego dnia
Jeśli ktoś z Was jest bez gerzechu , to niech pierwszy rzuci w w brata swojego kamieniem.
Ale jazda.
Sztab Prezydenta Dudu napisał, że ODWIEDZIŁ Krosno, a redakcja już dorobiła do tego resztę, czyli NIE SPOTKAŁ SIĘ Z MIESZKAŃCAMI i jest afera.
Jak by sprawę tego niebywałego kłamstwa, prowadziła ta sama sędzi, która prowadziła sprawę kłamstwa Trzaskowskiego, to Prezydent Duda poszedłby do kamieniołomu dlaczego?
Ano dlatego, że skoro kłamstwo Trzaskowskiego uzasadnił tym, że był tak nieprawdopodobne, że wręcz niewiarygodne, czyli że Trzaskowski kłamał, ale mało wiarygodnie, to w tym przypadku, byłoby pewnie, że co prawda Duda nie skłamał, ale, że redakcja dopowiedziała swoje, to niesmak pozostał i Duda winny.
Chyba nikt tak nie promuje głosowania na Prezydenta Dudę jak lewactwo ze swoim kłamstwem na ustach.
Ta polityka to Wam mózgi wypaliła. Szczujecie jeden przeciwko drugiemu i nic więcej nie potraficie zrobić. Od tego politykierstwa nic dobrego nie urośnie tylko ewentualnie nienawiść i wojna. Lepiej trawę wykoście, wodę ewypompujcie u siąsiada w piwnicy, chorego odwiedzcie, głodnemu dajcie kromkę chleba, bo tylko tak zbydujemy wspólnotę , więź i braterstwo między nami polakami. I tym samym wszyscy kiedyś spotkamy się w niebie i sobie podziękujemy. Opamiętajcie się , proszę Was jeszcze raz, bo to już ostatni dzwonek !
Jakoś mnie to ani nie dziwi,ani tym bardziej nie martwi.
Za to Prezes Wszystkich Prezesów zaszczycił /?/Krosno bodajże dwa razy,ale nie wszscy mogli dostąpić tej łaski i zaszczytów,bo nie byli wybrani.
O jaki niesamowity news: "oto straszny kłamca Andrzej Duda powiedział, że był w Krośnie". Za te potworne krętactwa, matactwa wręcz zbrodnię należy go ukamienować. Nie macie odrobiny honoru pisząc takie bzdety. Wstydu nie macie zmanierowani redaktorzy.
Tak przy okazji tej nieodbytej wizyty w Krośnie, mam taką ciekawostkę, którą już zapewne wiele osób widziało.
Na ogrodzeniu kościoła farnego przy ul. Podwale wiszą banery pewnego kandydata.
Dzwoniąc do parafii z zapytaniem dlaczego tak jest, bo przecież kościół nie może agitować, usłyszałem tylko odkładaną słuchawkę. No i to chyba wystarczy za komentarz.
"Nikt nam nie powie, że białe jest białe, a czarne jest czarne". Amen.