a przypadkiem Pan Biedroń cos nie mówił ,że jak sie dostanie do Europarlamentu to się zrzeknie i i będzie dalej służyć Polsce w polskim sejmie ... ? Ciekawe co ? Chyba coś mu to nie wyszło czyżby kasa była inna ???
Przychodzi Andrzej do ekskluzywnego lokalu.- Dzień dobry. Zamawiałem stolik na 20:00.- Pana godność?- Nie mam.
Leszek Żebrowski o byłych i przyszłych prezydentach
https://www.youtube.com/watch?v=dWyxEkXVAJ0
W 3 min filmiku ocena kandydatury Biedronia !
Ten, który walczy o prawa kobiet, a sam złamał matce szczękę.
po tylu dowodach na słuźebność wobec partii a nie narodu, po tylu podpisanych haniebnych ustawach i tylu niepodpisanych prawidłowych nominacjach w sądownictwie, są jeszcze idioci postrzegajacy maliniaka jako osobę o pozytywnym wpływie na naszą Ojczyznę ? jakim cudem ?:)
Nie rozumiem przepychanek o Krosno, nawet gdyby Robert urodził się w Koziej Wolce, czy Glinojecku, to mieszkał w bloku na Kolejowej, chodził od dziecka do SP 10 przy obecnych Magurow, pracował w dawnym Bonus Billboard również w Krośnie, za dworcem, Krosno w jego wypowiedziach nie wzięło się z powietrza, to nie jest chłopakiem z Krosna? Skąd w ludziach tyle jadu, chłopak wyjechał stąd i osiągnął więcej niż inni (pomijając Panów Krzanowskich" przynajmniej jest rozpoznawalny, nie jak ci "pożal się Boże" komentatorzy.... Wielu ludzi w Pl to nawet nie wie, gdzie to nasze Krosno leży. Dajcie już spokój, głosujcie na PiS, nikt nikomu nie broni.
R. Biedroń niczego nie prezentuje, oprócz urody. Owszem jest wysokim szpakowatym i ciągle śmiejącym facetem. Taki Śmieszek. Gość nie ma żadnego programu tylko populistyczne hasła, którymi próbuje czarować zidiociałych wyborców. Głosy oddane na takiego kandydata to stracone głosy. Prezydent Andrzej Duda do najlepszy kandydat na kolejną elekcję. Polacy szkoda pieniędzy na drugą turę wyborów. Dostaliście worek złota, więc nie narzekajcie że worek jest za ciężki.
Wydawało mi się, że media powinny być obiektywne i nie ukierunkowane w żadną stronę. Media ogólnopolskie jak funkcjonują wszyscy wiemy. Ale stronniczość redaktora naczelnego portalu krosno24 aż razi w oczy. Przy okazji każdych wyborów czy to parlamentarnych czy prezydenckich brak obiektywizmu dziennikarskiego uwydatnia się i to znacznie.
Co do Pana Biedronia. Każdy ma prawo do swojego zdania. Nie od dziś wiadomo jak głosuje podkarpacie. Nie od dziś wiadomo jak głosuje Krosno. Cieszę się, że pochodzę z tych stron gdzie ostała się jeszcze kolebka ludzi broniących zarówno chrześcijańskich wartości jak i modelu tradycyjnej rodziny. Ktoś powie, że panuje wolność, trzeba iść z duchem czasu. Społeczności LGBT, seksualność nakierunkowana w szkołach na edukację i inne jak dla mnie chore pomysły. Każdy może mieć orientację homoseksualną. Jednak uważam, że nie każdy musi się z tym obnosić. Sikanie w miejscach publicznych bulwersuje nas i wywołuje powszechne zdegustowanie. Ale już całowanie się w parku dwóch facetów ma być akceptowalne. Idąc z dziećmi należy odpowiedzieć na ich pytania dlaczego Ci panowie się całują? Mam nadzieję ze takich rzeczy w Krośnie - moim mieście- nigdy nie będzie.
Pan Biedroń poza nakierunkowaniem na pewne grupy społeczne nie ma żadnego programu wyborczego nie mówiąc już o pomysłach dotyczących wolnej i niezależnej Polski. W każdym bądź razie mojego głosu na pewno nie dostanie...
Krosno się zmieniło z miasta wojewódzkiego na zadupie ! Szukasz lokalu ?????? gdzie się nie obejrzysz puste lokale !!!!!!!!!!!!!
W Krośnie mogłoby powstać biuro europosła. Może udałoby się coś dobrego dla
Krosna zrobić. ..... Pozdrawiam. KD
JAK ROBERT WYGRA WYBORY TO PIERWSZA DAMA BĘDZIE MEGA SEXOWNA