DYSKUSJE
Biedroń: Otworzę w Krośnie biuro europosła. Jestem to winny mojemu miastu
krzys
20.06.2020 21:20

JAK ROBERT WYGRA WYBORY TO PIERWSZA DAMA BĘDZIE MEGA SEXOWNA

krzys
na forum od sierpnia 2018
Body
20.06.2020 20:26

a przypadkiem Pan Biedroń cos nie mówił ,że jak sie dostanie do Europarlamentu to się zrzeknie i i będzie dalej służyć Polsce w polskim sejmie ... ? Ciekawe co ? Chyba coś mu to nie wyszło czyżby kasa była inna ???

Body
na forum od listopada 2017
rekkoon
20.06.2020 19:49

Przychodzi Andrzej do ekskluzywnego lokalu.- Dzień dobry. Zamawiałem stolik na 20:00.- Pana godność?- Nie mam.

rekkoon
Konto zablokowane
krasnal24
20.06.2020 19:19

Leszek Żebrowski o byłych i przyszłych prezydentach

https://www.youtube.com/watch?v=dWyxEkXVAJ0

W 3 min filmiku ocena kandydatury Biedronia !

Ten, który walczy o prawa kobiet, a sam złamał matce szczękę.

krasnal24
Konto zablokowane
rekkoon
20.06.2020 19:11

po tylu dowodach na słuźebność wobec partii a nie narodu, po tylu podpisanych haniebnych ustawach i tylu niepodpisanych prawidłowych nominacjach w sądownictwie, są jeszcze idioci postrzegajacy maliniaka jako osobę o pozytywnym wpływie na naszą Ojczyznę ? jakim cudem ?:)

rekkoon
Konto zablokowane
nicole
20.06.2020 19:04

Nie rozumiem przepychanek o Krosno, nawet gdyby Robert urodził się w Koziej Wolce, czy Glinojecku, to mieszkał w bloku na Kolejowej, chodził od dziecka do SP 10 przy obecnych Magurow, pracował w dawnym Bonus Billboard również w Krośnie, za dworcem, Krosno w jego wypowiedziach nie wzięło się z powietrza, to nie jest chłopakiem z Krosna? Skąd w ludziach tyle jadu, chłopak wyjechał stąd i osiągnął więcej niż inni (pomijając Panów Krzanowskich" przynajmniej jest rozpoznawalny, nie jak ci "pożal się Boże" komentatorzy.... Wielu ludzi w Pl to nawet nie wie, gdzie to nasze Krosno leży. Dajcie już spokój, głosujcie na PiS, nikt nikomu nie broni.

nicole
na forum od czerwca 2020
abajurek33
20.06.2020 17:52

R. Biedroń niczego nie prezentuje, oprócz urody. Owszem jest wysokim szpakowatym i ciągle śmiejącym facetem. Taki Śmieszek. Gość nie ma żadnego programu tylko populistyczne hasła, którymi próbuje czarować zidiociałych wyborców. Głosy oddane na takiego kandydata to stracone głosy. Prezydent Andrzej Duda do najlepszy kandydat na kolejną elekcję. Polacy szkoda pieniędzy na drugą turę wyborów. Dostaliście worek złota, więc nie narzekajcie że worek jest za ciężki.

abajurek33
Konto zablokowane
amadeo
20.06.2020 17:29

Wydawało mi się, że media powinny być obiektywne i nie ukierunkowane w żadną stronę. Media ogólnopolskie jak funkcjonują wszyscy wiemy. Ale stronniczość redaktora naczelnego portalu krosno24 aż razi w oczy. Przy okazji każdych wyborów czy to parlamentarnych czy prezydenckich brak obiektywizmu dziennikarskiego uwydatnia się i to znacznie.

Co do Pana Biedronia. Każdy ma prawo do swojego zdania. Nie od dziś wiadomo jak głosuje podkarpacie. Nie od dziś wiadomo jak głosuje Krosno. Cieszę się, że pochodzę z tych stron gdzie ostała się jeszcze kolebka ludzi broniących zarówno chrześcijańskich wartości jak i modelu tradycyjnej rodziny. Ktoś powie, że panuje wolność, trzeba iść z duchem czasu. Społeczności LGBT, seksualność nakierunkowana w szkołach na edukację i inne jak dla mnie chore pomysły. Każdy może mieć orientację homoseksualną. Jednak uważam, że nie każdy musi się z tym obnosić. Sikanie w miejscach publicznych bulwersuje nas i wywołuje powszechne zdegustowanie. Ale już całowanie się w parku dwóch facetów ma być akceptowalne. Idąc z dziećmi należy odpowiedzieć na ich pytania dlaczego Ci panowie się całują? Mam nadzieję ze takich rzeczy w Krośnie - moim mieście- nigdy nie będzie.

Pan Biedroń poza nakierunkowaniem na pewne grupy społeczne nie ma żadnego programu wyborczego nie mówiąc już o pomysłach dotyczących wolnej i niezależnej Polski. W każdym bądź razie mojego głosu na pewno nie dostanie...

amadeo
maniek75
20.06.2020 17:06

Krosno się zmieniło z miasta wojewódzkiego na zadupie ! Szukasz lokalu ?????? gdzie się nie obejrzysz puste lokale !!!!!!!!!!!!!

maniek75
trw_krosno
20.06.2020 16:21

W Krośnie mogłoby powstać biuro europosła. Może udałoby się coś dobrego dla

Krosna zrobić. ..... Pozdrawiam. KD

trw_krosno
na forum od stycznia 2018
/5
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO