DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Biedroń: Otworzę w Krośnie biuro europosła. Jestem to winny mojemu miastu

Wydawało mi się, że media powinny być obiektywne i nie ukierunkowane w żadną stronę. Media ogólnopolskie jak funkcjonują wszyscy wiemy. Ale stronniczość redaktora naczelnego portalu krosno24 aż razi w oczy. Przy okazji każdych wyborów czy to parlamentarnych czy prezydenckich brak obiektywizmu dziennikarskiego uwydatnia się i to znacznie.

Co do Pana Biedronia. Każdy ma prawo do swojego zdania. Nie od dziś wiadomo jak głosuje podkarpacie. Nie od dziś wiadomo jak głosuje Krosno. Cieszę się, że pochodzę z tych stron gdzie ostała się jeszcze kolebka ludzi broniących zarówno chrześcijańskich wartości jak i modelu tradycyjnej rodziny. Ktoś powie, że panuje wolność, trzeba iść z duchem czasu. Społeczności LGBT, seksualność nakierunkowana w szkołach na edukację i inne jak dla mnie chore pomysły. Każdy może mieć orientację homoseksualną. Jednak uważam, że nie każdy musi się z tym obnosić. Sikanie w miejscach publicznych bulwersuje nas i wywołuje powszechne zdegustowanie. Ale już całowanie się w parku dwóch facetów ma być akceptowalne. Idąc z dziećmi należy odpowiedzieć na ich pytania dlaczego Ci panowie się całują? Mam nadzieję ze takich rzeczy w Krośnie - moim mieście- nigdy nie będzie.

Pan Biedroń poza nakierunkowaniem na pewne grupy społeczne nie ma żadnego programu wyborczego nie mówiąc już o pomysłach dotyczących wolnej i niezależnej Polski. W każdym bądź razie mojego głosu na pewno nie dostanie...

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA