Licvzna rodzinka ma 500+ na jeden obiad.
Knajpa raszej dla bonzow z sejmu.
To trzeba dla biednych Bar Mleczny.
Stalych klijentow tam nigdy nie bedzie chyba ze z magistratu i sadu.
W koncu zostal przelamany dyktat lewicowo veganskiego lobby.
Prawdziwa miesozerna ( i to w dodatku wykwintna wolowina) bedzie krolowac w Krosnie !!
Wróżę restauracji rok, nie dłużej.
krosnianie potrzebują schabowego wielkości felgi, do tego słoik ogórków kiszonych i litr piwska ! A nie jakieś krowy !
a tak na serio, czemu nie wróżę ? Patrząc po innych tego typu "bardziej eleganckich" restauracjach. To nie miasto na takie rzeczy, no chyba ze znowu Andrzej wygra i helikopterem pisowcom będą rozrzucać kasę to może i niepracujących w końcu będzie stać na krowy :)
super ze powstało cos takiego. weganska by się przypadala RÓWNIEŻ
Dla mnie przerażające, szczególnie ta straszna trupia noga na stole, koło sałatki. Szkoda, że nie ma w Krośnie jakiejś restauracji wegetariańskiej. Myślę, że obecnie miałaby już bardzo duże szanse na sukces rynkowy. Sama jestem wege od ponad 25 lat i widzę, że w większych miastach do takich knajpek z chęcią przychodzą również "mięsożercy" i bardzo sobie je chwalą.
Gdyby natura chciała żeby tam była restauracja. to by ją stworzyła. Po za tym, po co nam taka restauracja skoro takie są w Berlinie.
Kolejna dobra "knajpa" na mapie Krosna. Przez ostatnie lata dużo się zmieniło w tym temacie. Nowe kawiarnie-herbaciarnie, ciastkarnie, lodziarnie, puby, restauracje. Jest gdzie wyjść napić się i dobrze zjeść. Nie ma wstydu przed goścmi przyjeżdzającymi odwiedzić miasto.
Restauracja OX otwarta jest w środy i czwartki w godz. 17:00-21:30, a w piątki, soboty i niedziele w godz. 13:00-21:30.
Na zdjęciu Formula - czyli lekki zestaw ze stekiem z łaty wołowej serwowany od 12:00 do 15:00 za 17 zł
????