DYSKUSJE
Popierasz Trzaskowskiego? Podpisy będą zbierane przez cały weekend [5093 PODPISY!]
viserion
08.06.2020 09:12

Czesi też mają kopalnie! I nawet pracują w nich Polacy a wczoraj tylko 18 zakażeń w całym kraju, u nas prawie 600. Jak Duda to wytłumaczy? Może koniec pieprzenia o "panowaniu nad epidemia".

viserion
Konto zablokowane
m_ss77
08.06.2020 01:10

W imię chęci utrzymania władzy za wszelką cenę, PiS i rząd dokonuje właśnie odroczonej eutanazji na wielu ludziach. Głównie starszych i oslabionych. Za góra dwa miesiące będziemy mieć u nas wariant włoski i totalną katastrofę gospodarki. I ludzie nie widzą, że ten kandydat ma ich w du..ie ? "Ja chcę zostać prezydentem ...", "ja", "ja", "ja". Podpisze każde bezprawie, powie każdą głupotę, zrobi każde świństwo byle tylko wygrać wybory.

Jakiej tragedii trzeba, ilu zakażeń, by społeczeństwo przejrzało i przestało dać się okłamywać??

m_ss77
na forum od października 2018
lyterat
07.06.2020 23:15

semyo a powiedz mi co ta kukiełka może? długopisem zarazy nie zwalczy, czeka na rozkazy

lyterat
Konto zablokowane
semyo
07.06.2020 23:05

Ponad 1100 zakażeń w ten weekend. A Duda się lansuje i dudoli. To ma być prezydent?

semyo
Konto zablokowane
siostra_Nalewka
07.06.2020 19:37

ojciec tadeusz rydzyk jest moim drogowskazem, bede glosowac na dude

siostra_Nalewka
na forum od listopada 2017
lyterat
07.06.2020 19:15

helter_skelter nie moja wina że masz poczucie humoru równe kowadłu a swoje drętwe zagadki zwiń w rulon i wsadź sobie w dudę:)

lyterat
Konto zablokowane
helter_skelter
07.06.2020 18:52

no i się rozczarowałem, jak i królowa angielska by się też rozczarowała? ..

Lyterat przekleja z internetu kolejne, już nieciekawe, mało śmieszne kawały, a ten z telefonem, to właściwie głupi, nielogiczny, no bo najważniejsze osoby w każdym państwie mają 'zasięg' w każdym miejscu onego państwa. Jedna tylko osoba próbowała rozwiązać moją zagadkę - brawo!

Podaje rozwiązanie, ale wcześniej jeszcze sukcesywnie popodpowiadam, jakby ktoś chciał się pogimnastykować umysł.Pisałem, że PIS-owiec by nie zgadł a syn słynnego ojca by zgadł (to o Trzaskowskim).Nie chodzi tu o, mniejszą lub większą, inteligencje, ale o znajomość współczesnego świata, może otwartość umysłu?. Inny kandydat, syn swojej matki, który się w Krośnie wychowywał, też by od razu zgadł, co więcej; sam może mógłby by być elementem odpowiedzi, gdyby trochę zmodyfikować zagadkę. Gdyby doszedł do władzy, to sformalizowałby w Polsce, jak np. jest w Niemczech, to że formalnie można mieć rodzeństwo a nie mieć ani brata ani siostry. I nie jest to kwestia jakichś nowoczesnych ideologii elgiebetekuplusminuhaszspacja, ale biologiczna kwestia znana od tysiącleci: inna płeć; ani brat, ani siostra.

helter_skelter
skynet
07.06.2020 18:07

@lyterat dobre te kawały, cała prawda o Adrianie!

Czego można się spodziewać po wyborach jak oszustwa z drukowaniem kart,zakupów maseczek,respiratorów wyraźnie pokazują że PiS ma w czterech literach prawo .

A wiecie pisiaczki, że Duda namawiając do budowania oczek wodnych chce was wpuścić w maliny, robi w wała ? Poczytajcie projekt prawa wodnego które ma wejść w styczniu. Zdziwicie się bardzo.

skynet
lyterat
07.06.2020 17:44

abajujek kacapski kapusiu:) to juz nie stać cię miernoto intelektualna na swoje zdanie?:)

przychodzi maliniak do lekarza:

-panie doktorze mam problemy z wypróżnianiem.

lekarz każe maliniakowi zdjąć gacie, zagląda gdzie trzeba i mówi:

-nic dziwnego masz tam uczciwość, sumienie, większą część Polaków oraz konstytucję.

katolicka prawda objawiona: pis da to pis da:):):)

lyterat
Konto zablokowane
abajurek33
07.06.2020 17:08

Borysław Borysławowicz Glaca widząc ciągłe kompromitacje kandydatki na prezydenta MKB, a co za tym idzie tonięcie POKO. Wraz z trzecią osobą w państwie zaplątanym w różne łapówkarskie afery, postanowili rychło zmienić na innego swojego kandydata. Niestety ten wychwalany pod niebiosa przez opozycyjne media kandydat, nijak nie radzi sobie z kierowaniem stolicą. Nie mówiąc już o byciu głową państwa. Sądzę że mądre społeczeństwo nie da się zmanipuloawć i w I turze wybierze Prezydenta Andrzeja Dudę. Najlepszego z najlepszych kandydatów na to najważniejsze stanowisko w państwie na chwałę RP.

abajurek33
Konto zablokowane
/7
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 7352 razy