DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Popierasz Trzaskowskiego? Podpisy będą zbierane przez cały weekend [5093 PODPISY!]

no i się rozczarowałem, jak i królowa angielska by się też rozczarowała? ..

Lyterat przekleja z internetu kolejne, już nieciekawe, mało śmieszne kawały, a ten z telefonem, to właściwie głupi, nielogiczny, no bo najważniejsze osoby w każdym państwie mają 'zasięg' w każdym miejscu onego państwa. Jedna tylko osoba próbowała rozwiązać moją zagadkę - brawo!

Podaje rozwiązanie, ale wcześniej jeszcze sukcesywnie popodpowiadam, jakby ktoś chciał się pogimnastykować umysł.Pisałem, że PIS-owiec by nie zgadł a syn słynnego ojca by zgadł (to o Trzaskowskim).Nie chodzi tu o, mniejszą lub większą, inteligencje, ale o znajomość współczesnego świata, może otwartość umysłu?. Inny kandydat, syn swojej matki, który się w Krośnie wychowywał, też by od razu zgadł, co więcej; sam może mógłby by być elementem odpowiedzi, gdyby trochę zmodyfikować zagadkę. Gdyby doszedł do władzy, to sformalizowałby w Polsce, jak np. jest w Niemczech, to że formalnie można mieć rodzeństwo a nie mieć ani brata ani siostry. I nie jest to kwestia jakichś nowoczesnych ideologii elgiebetekuplusminuhaszspacja, ale biologiczna kwestia znana od tysiącleci: inna płeć; ani brat, ani siostra.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA