Świat o PiS_Dudzie, z sieci:
"Chodzi o kontrowersyjne słowa wypowiedziane podczas sobotniego spotkania Dudy z mieszkańcami Brzegu na Opolszczyźnie. Jego wypowiedź odbiła się echem nie tylko w Polsce, ale na całym świecie. Amerykański "New York Times" informował, że Andrzej Duda oskarżył ruch na rzecz praw LGBT o "promowanie punktu widzenia bardziej szkodliwego niż komunizm" i powiedział, że zgadza się z innym konserwatywnym politykiem Jackiem Żalkiem, który stwierdził, że "LGBT to nie ludzie, to ideologia”.
W podobnym tonie informowała o wypowiedzi prezydenta, brytyjska agencja Reutera. Podkreślono, że Andrzej Duda jest sojusznikiem rządzącej nacjonalistycznej partii Prawa i Sprawiedliwości (PiS), która odrzuca promowanie praw lesbijek, gejów, biseksualistów i osób transpłciowych (LGBT). Postrzega to jako" zagraniczny wpływ" podważający tradycyjne wartości Polski.
NYT zauważa, że "prawa gejów stają się kluczowym tematem kampanii w wyborach prezydenckich, w pojedynku między Dudą, wspieranego przez przez nacjonalistyczną, konserwatywną partię rządzącą, a prezydentem Warszawy Rafałem Trzaskowskim, który wezwał do tolerancji dla gejów i lesbijek"
Z kolei Bloomberg po deklaracjach ws. Karty Rodziny informował, że sztab Andrzeja Dudy "wraca do taktyk stosowanych przez nacjonalistyczną, rządzącą partię Prawa i Sprawiedliwości, by przyciągnąć wyborców w zagorzale katolickim europejskim państwie".
Z takim przezydentem bliżej nam do... do kogo?!
Pisowiec wchodzi do rzeźnika i pyta:- to na wystawie to świński ryjRzeźnik odpowiada:- nie to lustro
Podobno hasło kampanii R. Trzaskowskiego to http://SilnyPrezydentWspolnaPolska.pl Abstrahując od oczywistego plagiatu hasła śp. Lecha Kaczyńskiego z 2005 roku... warto kliknąć... premia za refleks dla sztabowców @AndrzejDuda.
:):):) abajujek konusie umysłowy:) ty to zawsze potrafisz sobie strzelić w kolano:) nic dziwnego że w ormo z pałą ganiałeś:)
maliniak wybrał się z wizytą do kazachstanu. podczs lotu samolot uległ awarii i ląduje w polu obok dużego miasta. aby nie drażnić długopisa obsługa nic mu nie mówi i proponuje mu wycieczkę po mieście,
podczas zwiedzania ktoś zaczepia prezio-dęta:
-jak się "panu" u nas podoba?
-powiem szczerze-bieda,smród,brud,odrapane budynki. jak wy tu możecie mieszkać?
-a może dostrzega "pan" jakieś pozytywy?
-połowa tutejszej ludności mówi po polsku
- a jak mają mówić w Radomiu?!
katolicka prawda objawiona: pis da to pis da:)
O tym komentarzu i autorze mówisz? - "
07.06.2020 22:35Ten wpis został usunięty z powodu złamania regulaminu. Powód: obraźliwe sformułowania
person
abajurek33
na forum od listopada
No wreszcie ktoś zrobił porządek z tymi prostackimi komentarzami i mięsiwem na portalu. Brawo moderator, brawo redakcja K24.
Większość mojej rodziny i znajomych mówi, że Trza poprzeć. Na liście miejsca brakło na podpisy. Sam byłem bliski zagłosowanie przeciw PIS, bo to co odwalają przekroczyło wszelkie granice, a prezes wydaje się być szalony. Ktoś mi jednak powiedział, że mogło być gorzej. Niemożliwe! - pierwsza reakcja, ale jednak!: gdyby ministrem zdrowia była teraz Kopacz, a premierem Kidawa. Szach i mat.
Odpuszczam. Bawcie się dalej w swoich piaskownicach; PO warte PIS, PIS warte PO. Żenująco odrażający poziom części poniższych komentarzy popisowców potwierdza, moją rację.
I już mnie nie interesuje, dlaczego Trzasku jest przeciwny inwestycjom w infrastrukturę, ale popiera wyciąganie pieniędzy z MOJEJ kieszeni i rozdawanie MOICH pieniędzy nierzadko nierobom. PO z PIS-em licytuje się, które mi więcej pieniędzy zagarnie.
Dyżurujący KODziarze próbują jeździć po Prezydencie Andrzeju Dudzie jak po burej suce. Niedoczekanie twoje, po wyborach znów zamilkniesz. https://niepoprawni.pl/blog/tezeusz/ideologia-lgbt(...)