Tylko te maseczki to jakiś chyba bubel bo trzeba je wiązać z tyłu głowy. Samemu naprawdę trudno to zrobić, wszędzie w TV widzę że ludzie używają takich na gumce.
Krośnieńska spółdzielnia to niech się weźmie za sprzatanie klatek schodowych, na Lelewela sprzątaczki nie było już ze 2 miesiące, klatka nie jest zamiatana a o myciu nie wspominam! Inna sprawa, że nawet jak nie było epidemii to pani sprzataczka raczej się pracą nie hańbiła...
...Najwidoczniej grodzką to ominęło... widocznie maseczek zabrakło .
mówię tu o bloku ,który jest wyśmiewany przez Krośnian ,że wogóle stoi...tj.blok 73 -developera z brzozowa .
balkony spiętę taśmami kolorowymi hahaha,brud ,syf itd.nikt z tym nie robi.
Była 3 tyg.temu komisja z TBS-u i tylko była.resztę zostawiam na Państwa uwagi.
Mieszkamy po drugiej stronie i widzimy tą żałosną budowle .
@wed - Mam nadzieję że w obliczu tego wszystkiego ludzie w końcu pójdą po rozum do głowy i pokażą środkowy palec temu szaleńcowi który jak widać chce zostawić ten kraj w RUINIE! Ludzie nie pozwólcie na to! Jeżeli wybierzecie ponownie tych obłąkanych ludzi to dla tego kraju już kompletnie nie będzie ratunku!
Kupując maseczki w aptece,Pani mgr podaje mi maseczki bez opakowania dotykając ich dłońmi,kpina!!!
Brawo dla "mojej spółdzielni".
Maseczkę już mam.
I faktycznie sanepid powinien podać choć orientacyjne dane- gdzie jest kwarantanna.
To wszystko i tak bez znaczenia. PiS szykuje na 10 maja prawdziwą jatkę. W Bawarii po tych durnych wyborach zaraziło się 24 tysiące ludzi, na milion uprawnionych, czyli w Polsce zarazi się ok. 100 tysięcy. A ci wrócą do domów po wrzuceniu kartki do skrzynki i zarażą kolejnych. No ale ważne że pacynka wygra i guru z Żoliborza będzie dalej mógł być naczelnym kacykiem
Jak widać ważniejsza jest prywatność, niż bezpieczeństwo.
Prezesi,
z tymi wizytami w mieszkaniach to problem bo ludzie mogą kłamać. Najwyżej odbierajcie oświadczenia że wszystko jest ok. zanim wyślecie tam pracowników. Jak się trzeba pod czymś podpisać to odwaga jednak tanieje.
KSM i upominek hahahaahaa,dobre!
Sprawdzcie potem rachunki ile doliczyli za te maski ze sznurkiem.