Nowy Porządek Świata - właśnie teraz zaczyna się to dziać na naszych oczach, zamknięci ludzie, mandaty, ograniczenie wolności, zdesperowane społeczeństwo łatwiej kontrolować w efekcie czego sami będziecie się prosić o tzw "szczepionkę" i tu już nie chodzi o to czy to są teorie spiskowe czy nie, tu już trzeba być kompletnym idiotą aby nie zauważyć że to wszystko to nie przypadek ... Wojenka na linii Chiny - USA, Huaweii, 5G, a tak apropo dziwnym zbiegiem okoliczności epidemia wybucha w mieście w którym działa labolatroium wirusowe oraz w mieście w którym zaczęto stosowac technologię 5G na masową skalę, protesty w Hongkongu, Brexit, odejście Bila G. z Microsoftu który teraz nagle chce budować fabryki które chcą produkować - no a jakże by inaczej szczepionki przeciw koronawirusowi i wiele innych. Wierzcie w co chcecie nawet w samego Jarosława K. że zbawi Polskę, ja na pewno nie wierzę w brednie które są powtarzane w kółko w TV czy internecie że to zmutowana grypa, że to od brudu na targu, łuskowca czy innego jeżozwierza, a już na pewno nie uwierzę w jakąś betonowe koło ratunkowe zwane tarczą antykryzysową.
Umycie samochodu a przede wszystkim BRUDNYCH SZYB!!!!! Czyli to jest poprawa WIDOCZNOŚCI-bezpieczeństwa w ruchu lądowym!!! Hipokryzja Pilicji i Państwa!!! Na myjni są oddzielone stanowiska i jest bezpieczniej jak w sklepie czy kościele! QRWA!
Kto to zdefiniował co jest potrzebą życiową? Nikt. Sorry, zapomniałem, że Kaczyński nie ma samochodu. Policja z nudów czepia sie tych co chcą mieć czysty samochód. Jak będę jechał brudnym też mandat.
No to będą trochę święta z brudnym samochodem przy parkingu kościelnym na sumie świątecznej ... o ile episkopat nie podtrzyma obecność tylko 5 uczestników mszy. Ten zakaz jest jeszcze do wytrzymania. Zamknięcie sklepu budowlanego będzie trudniejsze kiedy gdzieś w instalacji pęknie rurka i trzeba zakupić zamienną.
jak to się już skończy to może redakcja nie zapomni poinformować opinię jakie zapadły wyroki?????
Akurat w prologu sezonu motocyklowego, policja powinna karać za brudne szyby. I to suto.
Módlmy się wiec o deszcz, który zmyje z ulic ten cały bród i śmieci.
bandyckie państwo, nie przyjmujcie mandatów, nie ma żadnej podstawy prawnej odbierać ludziom wolności, jesteśmy na równi z więźniami?
Zakupy w markecie budowlanym są podstawową potrzebą życiową . Co za popaprana interpretacja . Umycie samochodu i usunięcie z niego brudu na myjni ( koronka też) gdzie odległość między ludzmi jest zdecydowanie ponad dwa metry i nie ma praktycznie styczności z drugą osobą jest zagożeniem ale jak stoii pod sklepem na parkingu kilkadziesiąt osó i sobie gaworzą bo na wózek czekają to nic się nie dzieje .
Tak to jest dać tłukom przepis do własnej interpretacji . Teraz maja "orły" pole do popisu .
Wpis ,, lesu" został usunięty bo co bo prawdę napisał!!!
Prawda w oczy kole !!?? Pojebany kraj i cały rząd. Żałuję że się tu urodziłem i że jestem polakiem.
Pewnie mój wpis też usuniecie hi hi.