keert
Fajnie, że ktoś dostrzega rozrzutność i niegospodarność w naszym mieście.
Tak wyprowadza się publiczne pieniądze z budżetu miasta na pierdoły, a infrastruktura w opłakanym stanie.
Tak trzymać po-wskie samorządne krosno.
Zamiast dwóch pasów słoneczniki XD i pewnie za stysięcy złotych jak to na nasze miasto przystało.Zaprojektuje pewnie ten sam Pan X
Świetny pomysł . Będzie zdrowo, kolorowo i ekologicznie. O pszczoły się nie martwcie. To są mądre owady i nic się nie stanie. Współczuję tym wszystkim, co każdą inicjatywę naszego miasta wyśmiewają i wszystko widzą w czarnych kolorach.
Więcej optymizmu. Pozdrawiam. KD
Kolejny kontrowersyjny pomysł władzy który raczej nie będzie na rękę mieszkańcom. Jestem jednak za zwykłymi kwiatami ozdobnymi. Czy dojdzie do konsumpcji słonecznika wychodowanego na spalinach komunikacyjnych? Nie wiem ale w dostępnych w handlu produktach rolnych znajdziemy podobne rzeczy. Czy zasadzi to zatrudniony przez Miasto za najniższą krajową taki Pan Józek ogrodnik czy firma Krzak w umowie na 50 tysięcy złotych? Tego też nie wiem.
Więc po to Magistrat "zabrał" mieszkańcom ulicy Bieszczadzkiej dzialki i wybudował drogę pod balkonami, aby teraz pomiędzy jezdniami było pole slonecznikowe? Mieszkańcy maja juz samochody pod domem, teraz jeszcze dojdą (a raczej dolecą) pszczoly. Brawo!
@iwostar, a no okazuje się, że miód będzie OK. Pasieki w miastach to nie jest nic szczególnego.
Już widze te ściente nocą słonecziki na krośnieńskim bazarze ...