DYSKUSJE
Pozrywane dachy, powalone drzewa i słupy. Orkan Sabina szaleje
rekkoon
23.06.2020 17:03

jak zwykle poormowski kundelek ryjabowaty "yntylyktym" błysnął:) umyj się towarzyszu bo zapodajecie!

rekkoon
Konto zablokowane
usuwanieszkod
23.06.2020 09:52

Doszło do nieszczęśliwego zdarzenia? Świadczymy usługi sprzątanie po pożarach, czyszczenie po pożarze, ozonowanie po pożarze, usuwanie szkód po wichurach na terenie całego kraju, zapraszamy na naszą stronę http://usuwanieszkod.pl

usuwanieszkod
na forum od czerwca 2020
abajurek33
12.02.2020 10:35

@razr Rzucasz przykładami wyjętymi z rękawa, oczerniając tych kierowców, którzy jeżdżą ostrożnie i nie mają ochoty pędzić na oślep jak ty. I nie próbuj mi dziecko tłumaczyć wykręcając kota ogonem, że wszystkiemu są winni staruchy, bo powoli i ostrożnie prowadzą swoje pojazdy. To jest prostactwo i szczyt hipokryzji w twoim wydaniu.

Było sobie dwóch szwagrów, jeden jeździł na zielonym, a ten drugi na czerwonym świetle. Lecz ten pierwszy zawsze patrzył czy czasem szwagier nie jedzie. Ja właśnie jestem tym pierwszym szwagrem. Tak nawiasem naucz się ortografii chłopcze. Pozdrawiam (-;

abajurek33
Konto zablokowane
razr
11.02.2020 23:14

@abajurek33 to mi zrobiły, że stare zgredy na, których została wymyślona komunikacja miejska korkują to małe miasto, tak jak rozbijają samochody poprzez najechanie na tył pojadu na przejśćiu dla pieszycz na wysokości studia łazienek a tłumaczenie w tylu "Rozporpszył mnie licznik prędkości" samo mówi o tym, że taka osoba czasowo lub nigdy nie powinna posiadać prawa jazdy.

razr
na forum od listopada 2017
profWiktorTraktor
11.02.2020 18:09
wyróżnione przez moderatora

Dwa tygodnie jedną rurę robić? Hmmm: https://www.transport-publiczny.pl/mobile/japonia-(...)

profWiktorTraktor
Deamon
11.02.2020 13:07

Długo na pierwszą kolizję nie trzeba było czekać. Przed 13 auta już skasowane,mam nadzieję,że uczestnicy zderzenia cali.

Deamon
abajurek33
11.02.2020 11:48

@razr. Widać po twoim wpisie, że masz dziecko 20 góra 30 lat? I oczywiście lubisz zapier*alać po naszym kochanym lecz ciasnym mieście jak głupi. A co takiego złego zrobił stary zgred (abajurek), który 2 sekundy zatrzymał się przed rondem, żeby zobaczyć czy nie pędzisz na oślep. Pojazd jadący 40 km/h w ciągu 2 sekund pokona około 22 metrów. Daleko zajedziesz za te 2 sekundy?

abajurek33
Konto zablokowane
yes
10.02.2020 17:13

Chińczyki szybciej szpital zbudowali, a tu wysięgnik wymienić tragedia.Chyba że wymiana trwa 2 dni a papierologia reszte czasu.

yes
loginka1
10.02.2020 16:42

Może jest zatem szansa, że wywiało śmieci spod tych wszystkich sklepów na Niepodległości? To się w głowie nie mieści co tam się dzieje. Do kogo należy ten teren? Śmieć na śmieciu. Nikogo to nie razi? Mnóstwo ludzi chodzi tam na zakupy - teren b. Huty. Jeśli nikt nie ma zamiaru tego posprzątać, to może wiatr się zlitował albo czas przywrócić nie takie złe "czyny społeczne".... bo widać nikt nie czuje się odpowiedzialny.

loginka1
Iker
10.02.2020 16:37

Wykonawca nie jest producentem sygnalizacji , jeżeli zamontował sygnalizację wskazana przez inwestora zgodnie z instrukcją , obowiązującymi przepisami itp , itd to co ? Już jest po gwarancji poza tym , na takie prace interwencyjne jest kasa , co do ronda ? Obiema rękami za , w Rzeszowie są i problemu nie ma , może niektórzy by trochę lizneli cywilizacji

Iker
/2
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 2899 razy