shot24
Cały problem z czytaniem i zrozumieniem tekstu. Gdzie ty przeczytałeś, że w II LO były tłumy?
Oj boli boli Kaczorów Pan Marszałek.
A mysmy dosc dawno temu mieli w Krosnie marszalkowa,zwana HOP-MARYNA.
Czy to nie krewna marszalka?
Chociaż nie ... ma wstyd bo zamknął sie w sali wychowania fizycznego z jakimiś szkolnikami zamiast wyjść do ludu pracującego miast i wsi. Tak jak kiedyś wyszedł Edward do rozwścieczonego strajkującego tłumu: -"pomożecie?" -"pomożemy !".
Pamiętam jak też musiałem płacić "bokiem" za przyjęcia na oddział szpitalny. Że ten typek wstydu nie ma.
Człowiek z klasą i mąż stanu? Raczej karierowicz, który donosi na Polskę za granicą, żeby dopchać się do synekur.
Jeździ po liceach, bo już tylko dzieci wierzą w jego bajki.
Dziękuję Panie Marszałku za przypomnienie wszystkim Polakom, jak powinien wyglądać, zachowywać się, mówić i pracować polityk europejski. Przez ostatnie pięć lat wielu w Polsce zupełnie o tym zapomniało, bo też polityka centralna zeszła na poziom karczmy i magla.
I dlatego właśnie jest Pan taką solą w oku tych wszystkich, którzy w komentarzach gotowi są sprowadzić każdego do swego poziomu intelektualnego a następnie pokonać doświadczeniem :-(
Plują się tu, insynuują jak ich wódz, a sprawa jest prosta - masz coś do powiedzenia przeciw Marszałkowi - marsz na policję lub do prokuratury. A nie masz - to siedź cicho i daruj sobie te łgarstwa :-(
@foks9............... widzisz niektórzy już tak mają jak sobie raz dziennie nie poplują, nie porzucają błotkiem w kogoś to są chorzy.......
Inaczej myślącego / nie idącego jak stado baranów za pastuchem../ niż oni uważają za wroga, a mienią się katolikami, wierzącymi i praktykującymi, a ich wpisy, zachowania to taka "miłość bliźniego"....... aż koszula spadnie z niego", czy tego uczy Pismi Święte?
Nie jestem w polityce, już dokładnie mi ją rzadzący obrzydzili, ale wrzeszczący przemawiający do mnie nie trafiają, zamykam się na ich wrzaski jak slimak w swojej skorupie, lubię natomiast spokojną, kulturalną wymianę zdań, opinii i choć nie zawsze sie zgadzam wysłuchuję do końca argumentów adwersarza............ moja mama mnie uczyła "patrz w oczy mówiącego do ciebie , słuchaj co ci chce powiedzieć i rozglądaj się dookoła, by nie przeoczyc ważnych spraw w życiu........ a reszta, reszta ma małe znaczenie .... no jeszcze dbaj o zdrowie, bo to najcenniejsza rzecz"
Jeśli nie macie nic ważnego do powiedzenia, to nie chwalcie się publicznie swoja głupotą..... może czasem warto pomilczeć i nie obrażać innych ......
Dlaczego kaczyści tak nienawidzą, szczują i opluwają tego człowieka , głównie poprzez TVPis. Przeciwnik polityczny to nie wróg, to człowiek myślący troche inaczej. Jak trzeba być podłym i tępym żeby tego nie rozumieć.
Człowiek z klasą, tfu kasą z kopert.