@foks9............... widzisz niektórzy już tak mają jak sobie raz dziennie nie poplują, nie porzucają błotkiem w kogoś to są chorzy.......
Inaczej myślącego / nie idącego jak stado baranów za pastuchem../ niż oni uważają za wroga, a mienią się katolikami, wierzącymi i praktykującymi, a ich wpisy, zachowania to taka "miłość bliźniego"....... aż koszula spadnie z niego", czy tego uczy Pismi Święte?
Nie jestem w polityce, już dokładnie mi ją rzadzący obrzydzili, ale wrzeszczący przemawiający do mnie nie trafiają, zamykam się na ich wrzaski jak slimak w swojej skorupie, lubię natomiast spokojną, kulturalną wymianę zdań, opinii i choć nie zawsze sie zgadzam wysłuchuję do końca argumentów adwersarza............ moja mama mnie uczyła "patrz w oczy mówiącego do ciebie , słuchaj co ci chce powiedzieć i rozglądaj się dookoła, by nie przeoczyc ważnych spraw w życiu........ a reszta, reszta ma małe znaczenie .... no jeszcze dbaj o zdrowie, bo to najcenniejsza rzecz"
Jeśli nie macie nic ważnego do powiedzenia, to nie chwalcie się publicznie swoja głupotą..... może czasem warto pomilczeć i nie obrażać innych ......