TLo ,trafna wypowiedź, brawo!,
jednak nie sądzę aby trafiła do większośi ogólu....
Brawa młodzieży przy słowach o TV szczujni bezcenne. Nawet dzieci już śmieją się z tego chlamu. No niestety jest spora grupa na forum pisomatolkow poszukujących rozumu, którzy dali się omotać szczujni i sieją nienawiść. Już rozumu nie znajdą , na szczęście nawet na Podkarpaciu ludzie już mają dość tego buractwa.
A ja się cieszę z pobytu marszałka w Krośnie znowu widać że demokracja kwitnie, no i CDS zarobi mam nadzieję parę złotych za wynajm.
Panie Koperta na podkarpaciu lud biedny , kopert nie daje jak już to cieniutkie,szkoda zachodu.(co tak wszystkim kciuk wysztywniło ? ,przecież mają lekarza)
Kurnachata, może mial wyjść do tlumu i przemawiać (próbować) w sali Ojca Pio. Jakież to tez bezczeszcenie IMIENIA Świętego. A tzw. lud pracujący miast i wsi ma w doopie to, co powie tzw. (przez jedynych slusznych) totalna opozycja. Kasa misiu kasa. Pińcet plus i glosujemy. Łociec tak mawia.
To znamienite słowa ,tylko w demokracji powinni wszyscy jednakowo być traktowani i odpowadać przed prawem a nie być i odpowiadać przed prawem wybiórczo ,a trzecia osoba w państwie powinna być bez skazy a nie głupio sie tłumaczyć i sprawy krajowe załatwiać za granicą za wszelką cenę,Trzeba umieć czasami przegrywać a nie traktować spoleczeństwo Polskie bez krzty zrozumienia i
mieć na uwadze tylko swoje sprawy i interes swojej grupy.
.
Marszałek Grodzki,człowiek z wielka klasa,o wysokiej kulturze osobistej i skromny.
Osoby"kurnachata,pihumufn"i itp ,czy naprawdę musicie zawsze obrazac ludzi i fałszywie oskarżać,nawet jak w Krośnie macie złe doświadczenia szpitalne to nie mozna o wszystkich tak mowić.Szkoda,ze tak mało mieszkańców wiedziało o przyjeździe,a Pani Frydrych jak zaprasza to na drugi raz powiadomi mieszkańców bo to oni ja wybrali,a to zobowiązuje.