DYSKUSJE
„Z wolności nie jest łatwo korzystać”. Marszałek Senatu z wizytą w Krośnie
KG
02.02.2020 16:33

Nie pytaj co mozesz dac pacjentowi, upewnij sie co pacjent moze dac tobie i do ktorej kieszeni. Wstyd aby tak demoralizowac krosnienskie dzieci

KG
na forum od listopada 2017
bazant1978
02.02.2020 11:23

Temu typowi tak naprawdę chodzi tylko ,o ,Świat Zachodu "a nie o Polskę miesza młodym w głowach o wolnści, przecież mamy wolność o czym on mówi?

bazant1978
listonosz
01.02.2020 20:07

Dlaczego nie pokazali tych tłumów z holu CDS ?

listonosz
pihumufu
01.02.2020 17:48

Oj zakodowani, zakodowani. Nawet mi was nie żal. Protestujcie i toczcie pianę w tych śmiesznych klubikach obywatelskich. Całujcie nogi jachirze. Hahahahahaha.

pihumufu
na forum od grudnia 2017
franek
01.02.2020 15:03

triador. Czy nie widzisz różnicy ww sformułowaniach: "środowiska prodemokratyczne" a "wybory demokratyczne"? Jak większoś takich jak ty i "twoi"

:(

zbych. A jak można robić idoli z tych, co łamią konstytucję (jeden z nich to figura - nie mam na myśli "zwykłego posła")? Bo o reszcie to szkoda gadać. To nie jest jedynie moje odczucie. To opinia wielu konstytucjonalistów. Także tych, którzy tego pseudoguru uczyli prawa.

Zresztą, szkoda klawiatury na nawiedzonych bezmyślnych. Będziecie jeszcze żałować, że mieszkacie w tym "własnym kraju" - to do ciekawegokrośnianina.

Jestem za demokracją i uznaję wyniki wyborów. Ale nijak się nie godzę z pogardliwymi wypowiedziami obecnie rządzących i ich tuby zwanej kurwizją wobec faktów. I niektórych z klapkami na oczach. Wiem, że nikt wam nie wmówi, że białe to białe a czarne to czarne. Żal mi jedynie Polski i Polaków.

franek
neon83
01.02.2020 13:18

Słowa Marszałka piękne, idee szczytne. Moim zdaniem Polacy nie dojrzeli do demokracji- niektóre wpisy z forum o tym świadczą. Pięknym jest żyć w kraju w którym można mieć swoją opinie na każdy temat i mieć możliwość jej wyrażania. Dramat zaczyna się w miejscu w którym moje zdanie staje się ważniejsze niż drugi człowiek. Na tym polega demokracja ze każdy może mieć swoje zdanie, choćby było najgłupsze. W imię swoich poglądów, idei skaczemy sobie do gardeł i stajemy się podatni na manipulacje bo zagłosuje choćby na wiadro z woda byle nie na Kaczyńskiego, albo na Staszka spod biedry byle nie gej był prezydentem. Media zawsze sa w czyiś rękach- niormalne. TvPis i TvnPo24. Wrogość niczemu nie służy a napewno nie wolności. Polacy którzy głosowali na PiS z różnych powodów wybrali te frakcje i czy napewno to tylko niewykształcona patologia? Natomiast wyborcy opozycji również pokazują jakie wartości dłoniach sa ważne i wcale nie sa sprzedawczykami. Wymuszajmy na politykach zmiany, sa po to by ich cisnąć, mamy ku temu narzędzia: protesty, wiece i referenda itd. Rozliczajmy ich skrupulatnie w wyborach ważąc każdy głos i róbmy to razem jako obywatele, a nie jako wrogowie. Po 1989 uczymy się demokracji bo wcześniej jej nie znaliśmy, ale jaki przekaz zostawiamy młodym...

neon83
triador
01.02.2020 12:21

"... spotkał się ze środowiskami prodemokratycznymi". czy PiS zwyciężył w wyborach niedemokratycznych, czy kilkanaście milionów polskich obywateli głosujących na PiS to "łajdaki", "tępaki i ludzie bez wykształcenia"? Otóż ci, którzy tak sądzą bardzo się mylą, bo nie doceniają przeciwnika i dlatego przegrywają kolejne wybory. Mina Pana Prezydenta Komorowskiego po przegranych wyborach była bezcenna.

triador
foks9
01.02.2020 12:09

do kuna chata. Jeżeli dałeś w łapę, to w myśl prawa, jesteś przestępcą tak jak i biorący. Twoje myślenie jest jednak typowo kacze czyli jak Kaczyński ukraść krowę to dobrze, ale jak Kaczyńskiemu ukradli to bardzo żle.

foks9
ciekawykrosnianin
01.02.2020 10:57

Pewnie, że jest wolność. Można np. brać, albo nie brać dowodów wdzięczności, można je dawać, albo nie, można donosić na własny kraj, albo nie... długo by wymieniać.

ciekawykrosnianin
shadow1965
31.01.2020 23:20

„Z wolności nie jest łatwo korzystać”.

Święte słowa - jak będzie w Polsce prawdziwa wolność panie prof Tomaszu to proszę dać nam znać - może jeszcze będziemy mogli się z niej cieszyć i będziemy mieli co pielęgnować,

shadow1965
na forum od listopada 2018
/5
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA