Poprzedni "prezydęd bul pif paf" nawet pisać nie umiał. A jeszcze wcześniejszy chory na "chorobę filipińską". Obecnemu najlepszemu prezydentowi, totalsi zarzucają że krzyczy. I bardzo dobrze ,bo na taką głupią opozycję trzeba nic tylko drżeć mordę.
Robert górą! Wreszcie pojawił się ktoś, kto pogoni Maliniaka w niebyt!
W poniedziałek lecę zapisać sie do Komitetu Biedronia. Robert to nasza wizytówka, podobnie jak "boski Rizi", czyli Robert Rozmus czy Lora Szafran...
Krośniaki, d... w troki i jazda popierać ziomala!
shadow Wyprowadź się do Rasiji tam twoj prjezident wujek Putin. Takowo choczjesz mieć?
abajurek33
Podpisać się to raczej każdy potrafi. Tyle w kwestii obecnego prezydenta mam do powiedzenia.
W chwili obecnej poza obecnym prezydentem Andrzejem Dudą nie ma lepszego kandydata na to stanowisko. Nie wiem co przeciwnicy widzą złego w tym kompetentnym człowieku.l
Mądry, uczciwy, grzeczny i z Krosna. Chce spokoju, czystego powietrza i równowagi władzy. Jeśli lewica nie namówi go na jakieś głupoty, to mój głos już ma.
A o debilnych komentarzach na tym forum się nie wypowiadam. Prostaki zawsze będą prostacko komentować...
Nie rozpatrujemy tutaj kwestii wiary czy dzieci czy tradycji. Tradycja się zmienia a realia są takie, że np. Kaczyński nie ma żony ani dzieci i jak rządzi? Sama nazwa partii nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Prezydent powinien być bezstronny a nie kolejne miliardy podatników ładować na kościół, Radio Maryja i promowanie się w telewizji TRWAM. Ma zapewnić godne życie Polakom, którzy jeszcze nie wyjechali z kraju. Starać się o dobro wszystkich polaków czy to katolików czy też protestantów jak również ateistów. Jego wiara i życie prywatne nie mają żadnego znaczenia. Pytacie się jak będzie postrzegana Polska jak Biedroń zostanie prezydentem? Otóż będzie postrzegana jako kraj otwarty na zmiany, nowoczesny, dający równe szanse wszystkim bez względu na kolor skóry, wyznanie czy orientację seksualną. Dowód: jak były postrzegane Stany Zjednoczone gdy po raz pierwszy w historii tego kraju na prezydenta został wybrany murzyn?
Po komentarzach widać jaką dziurą jest Krosno i okolice. Większość pisowców i katoli nie widzących, że obecny rząd pogarsza nasze życie, a kościół również niczego nie daje, a jedynie zabiera. Co Wam dał Duda, czy cała partia pis? 500+, które jest obecnie warte dużo mniej niż kiedyś, które muszą wypłacać samorządy przez co w miastach i wsiach jest mnie inwestycji, wszystko podrożało, ale nikt tego nie widzi. W końcu każdy to odczuje, ale oczywiście pisowcy nie będą w tym widzieć swojej winy na kogo głosowali, tylko dalej wina PO (oczywiście nie mówię, że nie mają nic na sumieniu, bo mają sporo).
Tylko po co się przypieprzacie do Biedronia jak gość wszystko co robi to na plus. Dla Was nie ważne czy ktoś kradnie, czy lata prywantnie samolotami, czy bierze łapówki od Austryjaka, ważne żeby był pisorem.
abajurek33 jak zwykle i bezwiednie podsuwa skojarzenia - tak "drżeć mordę" to tylko ten potrafi i za jego przykładem jego "totalsi". Efekte tego jest taki, że na baczność stoi przy rozsiadłym Trumpie
https://static.polityka.pl/_resource/res/path/4e/5(...)
Putin go wypuścił by "drżał mordę", a potem do Izraela pojechał i się zanosił ze śmiechu wśród najważniejszych przywódców świata, a Endriu tylko potwierdził o sobie to, co kiedyś w chwili szczerości powiedział -
"Pochwała niemocy
I prezydent sam to przyznał, wskazując na tylko częściowe podniesienie kwoty wolnej od podatku oraz sprawy frankowiczów. Jednak z wypowiedzi Andrzeja Dudy wprost wynika, że jest bezradny i realizacja tych obietnic zależy od PiS i rządu. Podobnie było z ustawami sądowymi: Andrzej Duda przyznał, że PiS się z nim nie liczyło. - Problem, który tam zaistniał, nie wziął się znikąd; wziął się z tego, że mnie tych ustaw wcześniej nie przedstawiono jako Prezydentowi RP. Ja nie miałem możliwości ocenić ich, nie miałem możliwości co do nich się wypowiedzieć, bo tych projektów mi nie przedstawiono...
To "drżenie mordy" kojarzy mi się z poszczekiwaniem burka na listonosza na rowerze, a w rezultacie i tak "buda!", jak z wycinką w Puszczy Białowieskiej, jak w poprzednim starciu z Izraelem...
Tylko WSTYD i ŻENADA