P.Robert Biedroń ,że jest z Krosna to jeszcze nic z tego nie wynika ,jest przecw Polsce ,jego wystąpienia w UNI Europejskiej budzą wiele zatrzezeń a jego orejentacja niema racji bytu w Polsce i nie można się znim utożsamiać a ni jego popierać,bo to jest zagrożenie dla rodziny i tożsamości narodowej
A ja będe głosować czy gej czy nie to mnie nie interesuje bo ci co tu piszą i wyzywają ze nie może startować na prezedenta bo wstyd to niech się zasranowi czy wśród swoich najbliższych niemają gejów lezbijek czy pedofilów
Slawomir2
"Jak obiecasz zrobić drogi dojazdowe do Krosna z prawdziwego zdarzenia to zagłosuje bo wszyscy nas olewają w tym temacie."
Nie kuś losu już nam obiecali drogi i mamy drogi prąd, drogi gaz, opał, paliwo, żywność, podatki, wywóz śmieci w sumie mamy już drogi. Poza tym cały czas te drogi budują bo nam ile razy pójdę do sklepu to widzę że podnoszą ciągle ceny na i tak już drogi towar.
Slawomir2
"Jak obiecasz zrobić drogi dojazdowe do Krosna z prawdziwego zdarzenia to zagłosuje bo wszyscy nas olewają w tym
Jak obiecasz zrobić drogi dojazdowe do Krosna z prawdziwego zdarzenia to zagłosuje bo wszyscy nas olewają w tym temacie.
W Słupsku się sprawdził. Głowa jednak jest ważniejsza niż to co jest w rozporku i co z tym robi. Nie ma co się martwić wizerunkiem. Większego obciachu niż teraz raczej by nie było.
Już widzę te nagłówki gazet " prezydentem Polski w wolnych wyborach został homoseksualista"
Czy nasz kraj zasługuje na takiego kandydata ?
Wygrał wybory prezydenckie w Słupsku, po drugiej stronie Polski i zadłużył to miasto jak Przytocki Krosno.
Czytam twoje wypociny Lukii i nic one dla mnie nie znaczą (taki uliczny bełkot)
Dlaczego nie startował do prezydentury tutaj u nas w Krośnie ?
Prezydent musi mieć swój rozum!!!
ale musi mieć szacunek do wiary i do tradycyjnej rodziny .
Ojciec + Matka = Dzieci !!!
Bo tata + tata = NIEMA DZIECI!!!
TYLE W TEMACIE SZOK!!!