tak to już jest że do rządzenia pchają się tacy co nie potrafią pokierować swoim własnym życiem. Grzech sodomski jest obrzydliwy, powinien się leczyć >Skandal,
Ten świat się kończy
Krośniejskie chlopy i baby nie paczcie czy to taki czy owaki ,głosujcie na krajana bo na co liczycie że warszawka lub wolny Gdańsk wam pomoze.Będą Krosno traktowac jako pastuchy baranów.Zastanów się nad swoją decyzją.
Do - reaktywator 24- Nie dymał, bo śpię tylko z własnym mężem. Miałam się nie zniżać do Twojego poziomu ale muszę...
Skąd w Was ludzie tyle nienawiści, uprzedzeń , zazdrości itp... Jak ten świat ma być dobry jak ludzie są tacy ................ Pozdrawiam.
P.S.
Wiesz, znam więcej takich ,co wszystko kojarzy Im się tylko z dupą i seksem.
Biedroń jest bardzo uczciwym człowiekiem. Zadłużone miasto Słupsk potrafił wyprowadzić na prostą. Ewenement na skalę kraju. Kilka lat temu moi rodzice pojechali do sanatorium do Kołobrzega byli też w Słupsku. Słysząć że są z krosna Biedroń zaprosił ich do gabinetu na pogawendkę. Bardzo miły człowiek. Niewywyższający się nad innymi. Powinniśmy go szanować pownieważ wywodzi się z Krosna. O Krośnie też ciepło mówi i promuje nasze miasto w Polsce.
Prezydent musi mieć rozum ale i żonę. Z chłopakiem będzie jeździł po świecie?
Przepraszam count_dooku za złe zacytowanie, zwłaszcza w kontekście ironii wpisu.
Jesteśmy dzięki "Nieprawu i Niesprawiedliwośc" w centrum zła i nienawiści. A będzie gorzej. Imitacja prezydenta w z wykształceniem niepełnym podstawowym ogłosiła niedawno, że trzeba "oczyścić nasz polski dom". Toż samo mówił w 1968 roku krośnianin W. Gomułka, kiedy wyrzucał ok 20.000 polskich obywateli z ojczyzny!!!! Ludzie, uczta się historii! Teraz mam zniknąć ja, moi znajomi i wszyscy, którym wyprowadzanie Polski z UE sie nie podoba??? Obudzić się możemy za lat parę z czołgami rosyjskimi lub brygadami syberykskimi pod Krościenkiem czy Duklą... Poważnie, i lizanie stóp Trampowi nie pomoże.
To był wstęp.
Dramatyczne są wpisy dotyczące art. o Biedroniu: "Duda wie, kim są jego rodzice", "ja nie zagłosuję na Gościa, ze względu na moje przekonania (szanuję- G) i gender (podejrzewam, ze autor nie ma pojęcia o gender, a termin poznał na mszy od plebana lub w TVP1- G)", " Nie wiem, czy to dobry pomysł, aby nasz kraj na arenie międzynarodowej prezentował homoseksualista" (poczytaj Pan/Pani, ilu było homo wśród polityków, kleru, artystów - i świat sie nie zawalił). Jak mówił jeden z aktorów w filmie znannym powszechnie: "Ciemnośc widzę".
Ad rem:
Biedroń jest nikłą alternatywą z powodu wolty do Brukseli. stracił punkty. I teraz nie wiadomo, pies czy kozioł. Tu czy tam... Ale jeśli byłaby potrzeba w 2 turze - co daj, Boże. Amen. - poprzeć trzeba, bo skończyc możemy znowu jako "Nadwislańskij Kraj"...
Biedroń to bardzo dobry kandydat, ale ja jednak zagłosuję na Andrzeja Dudę, umownego Polaka, który nie wie kim są jego rodzice.
tak to już jest że do rządzenia pchają się tacy co nie potrafią pokierować swoim własnym życiem. Grzech sodomski jest obrzydliwy, powinien się leczyć >Skandal,
Ten świat się kończy