Jesteśmy dzięki "Nieprawu i Niesprawiedliwośc" w centrum zła i nienawiści. A będzie gorzej. Imitacja prezydenta w z wykształceniem niepełnym podstawowym ogłosiła niedawno, że trzeba "oczyścić nasz polski dom". Toż samo mówił w 1968 roku krośnianin W. Gomułka, kiedy wyrzucał ok 20.000 polskich obywateli z ojczyzny!!!! Ludzie, uczta się historii! Teraz mam zniknąć ja, moi znajomi i wszyscy, którym wyprowadzanie Polski z UE sie nie podoba??? Obudzić się możemy za lat parę z czołgami rosyjskimi lub brygadami syberykskimi pod Krościenkiem czy Duklą... Poważnie, i lizanie stóp Trampowi nie pomoże.
To był wstęp.
Dramatyczne są wpisy dotyczące art. o Biedroniu: "Duda wie, kim są jego rodzice", "ja nie zagłosuję na Gościa, ze względu na moje przekonania (szanuję- G) i gender (podejrzewam, ze autor nie ma pojęcia o gender, a termin poznał na mszy od plebana lub w TVP1- G)", " Nie wiem, czy to dobry pomysł, aby nasz kraj na arenie międzynarodowej prezentował homoseksualista" (poczytaj Pan/Pani, ilu było homo wśród polityków, kleru, artystów - i świat sie nie zawalił). Jak mówił jeden z aktorów w filmie znannym powszechnie: "Ciemnośc widzę".
Ad rem:
Biedroń jest nikłą alternatywą z powodu wolty do Brukseli. stracił punkty. I teraz nie wiadomo, pies czy kozioł. Tu czy tam... Ale jeśli byłaby potrzeba w 2 turze - co daj, Boże. Amen. - poprzeć trzeba, bo skończyc możemy znowu jako "Nadwislańskij Kraj"...