reaktywator - łał wikipedia łał :)
Poczytaj właśnie o procesie z Bogumiłą - jak się wyłudza i jak sądy dupe chronią tym ludziom. Jak można oberwać przez właśnie rozgrzebywanie przestępstw popełnionych przez chronione osoby...
lechu
Nie fanzol. Napisałem poprawnie:
z godz 02.12.2019 23:54
Jak nie musisz, nie kąsaj więc.
Brawo panie jerry porządek i dyscyplina na tym forum musi być, tak trzymać. Ze wszystkim się w 100% zgadzam, jedynie jedno sformułowanie nie za bardzo, w poprawnej polszczyżnie piszę się 'co ma piernik OD wiatraka'
Zatem proponuję:
Przyłączmy Podkarpacie do Kazachstanu. Wreszcie szlag trafi liliputa.
P.S.
do reaktywator24.
Tyś sędziemu P. Juszczyszynowi do pięt nie dorósł. Niestety. Po podstawówce to niepodobne!
Zatem zakonotuj: ten sędzia jest młody, ale ponadprzeciętnie mądry. W przeciwieństwie do ciebie, jełopie!
Unia jest ojczyzną państw europejskich.
Coś z tego kumasz?
Nie jestem z PIS-dy jerry
Taki ktoś jak Paweł Juszczyszy nie powinien być sędzią.
Zapal znicz zjednoczona opozycjo.
A może by tak reaktywator24 przyznał, że jest pisiorskim trollem?
Chopie, palnij sie w kiepełe i pomyśl: ten sedzia, czyli Paweł Juszczyszy zastosował wyrok TSUE.
Co ma piernik do wiatraka, czyli sprawa rolnika Z. Parowicza spod Olsztyna z podporządkowaniem się wyrokowi unijnego sądu?
Pisiorskie trolle z tego forum WON!
Ta historia z udziałem Pawła Juszczyszyna trochę przypomina nasze krośnieńskie przekręty z PKS
Sędzia Paweł Juszczyszyn na czekając na dopłacenie pozostałej sumy, uznał egzekucję za zakończoną i nabywca stał się właścicielem gospodarstwa za 32 tys. złotych, czyli za kwotę wadium.
A co, już swoimi obsadzony Sąd Okręgowy, a Śpiewak skazany przez Sąd Rejonowy teraz śpiewa na PiSowską nutę i proces apelacyjny albo jakiś inny Duda go ułaskawi i do Trybunału pójdzie?