DYSKUSJE
Zmiany na parkingu Biedronki przy Grodzkiej. Klienci oburzeni mandatami
wcz1966
02.07.2019 14:57

swietna to sprawa nie bedzie blokady miejsc parkingowych a stonka zawsze moze zaparkowac swoj samochod za miastem i przyjsc na nogach bedzie z nimi mniej klopotow

wcz1966
na forum od listopada 2017
gresiek
02.07.2019 14:17

Agnes99 ma racje ,ale proponuje aby bilety na parking były w sprzedaży wPKO albo w ZUS ewentualnie w kinie Sokół lób na dworcu głównym PKS

gresiek
kyolo
02.07.2019 14:10

Uuu no to tyle, już tam wiecej zakupów nie zrobie. Wszystko zrobione aby naciagać klientów, brak bramkiz parkometrem przy wjezdzie, parkometr w mało dostepnym miejscu i Pan mandatowy krążący jak sęp. Jak tak biedra traktuje klientów to mam ich w..

kyolo
kq221
02.07.2019 14:01

Próba wygospodarowania większej powierzchni parkingowej wokół centrum

--- NIEee

Postawienie parkomatów i zatrudnianie gości którzy będą wręczać mandaty za brak głupiej karteczki

-- ŚWIETNY POMYSŁ

Tia ... miasto zmienia się na lepsze

kq221
na forum od czerwca 2018
echo
02.07.2019 13:55

Ja proponuje bojkot tej Biedronki. Jest kilka innych do których podjechać samochodem nie stanowi problemu. Jeśli im dochody znacząco spadną, dadzą sobie spokój z kabaretem. Robiłem tam zakupy wcześniej i nigdy nie było problemu ze znalezieniem miejsca, czasami daleko, ale jednak było. Teraz jast tak samo, tylko, że trzeba się "gonić" z bilecikiem i zdążyć przed panem "mandacikiem".

echo
Endrju89
02.07.2019 13:19
wyróżnione przez moderatora

A nie można jak w cywilizowanym świecie ? biletomat postawić na wjeździe tak że bez wychodzenia z pojazdu można wyciągnąć bilecik ?

Endrju89
freeuser
02.07.2019 13:12

swoją drogą chcąc przeczytać cały regulamin ze zrozumieniem a jak widać na zdjęciu jest bardzo obszerny to ile czasu potrzeba? 5 minut? może więcej plus dojscie do samochodu a tam "talon" może już czekać za wycieraczką...z kolei jak ktoś chce iśc do parku to wybierze bilecik i da za szybę i hulaj dusza po parku a za 90 min można wrócić po kolejny itd....

freeuser
luka2aaa
02.07.2019 13:10

Ostatni raz byłem w tym sklepie ,parkingowy czai się do wypisania mandatu i wybie "ofiarę"

luka2aaa
antypiss
02.07.2019 13:02

Jeszcze jedna rzecz. Chcąc żądać zapłaty za usługę , trzeba najpierw zapewnić odpowiedni standard tejże. Skoro za brak biletu parkingowego jest mandat , o to nie można mieć zastrzeżeń , o tyle usługodawca powinien zapewnić odpowiednie warunki do parkowania. Dlaczego pozwala na parkowanie aut wzdłuż ogrodzenia drogi wjazdowej , co bardzo utrudnia wyjazd prawidłowo zaparkowanych samochodów , oraz dlaczego toleruje bród, syf, i smród papierosów przed wejściem do sklepu ???

Jak będę chciał poćwiczyć trudne manewry samochodem to sobie wykupie godziny na placu do ćwiczeń , a jak będę chciał wąchać smród papierosów i smród niewykąpanych , żebrzących jegomościów to wiem gdzie takich znaleźć. I zapewniam , że nie pod biedronką, bo nie po to tam idę.

antypiss
na forum od czerwca 2019
antypiss
02.07.2019 12:51

Proponuję najprostsze rozwiązanie. Zaparkować auto, przy wejsciu pobrać bilet i iść na zakupy. Na bilecie jest godzina pobrania - na mandacie też musi być. Zawsze karteczka moze spaść na podłogę a kontroler nie jest nieomylny. Nie może być tak , że zostaniemy ukarani pomimo posiadania prawidłowo wydrukowanego biletu parkingowego.

antypiss
na forum od czerwca 2019
/5
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA