DYSKUSJE
Bezrobocie w Krośnie. Jakich pracowników szukają krośnieńskie firmy
motyl13
05.07.2019 22:55

Same kłamstwa! Brakuje pracownikow? Pracodawcy nie chca doswiadczonych pracownikow ktorzy cos potrafią bo lepiej zatrudnic za najnizsza mlodziutka osobe bez doswiadczenia a ona da się ponizac albo przyjmie prace na umowe smieviowa bo takich jest w Krosnie najwiecej! A gdzie maja znalezc prace osoby starsze z doswiadczeniem? Nikt ich nie potrzebuje i nie szanuje! Podlizywanie i znajomosci! Pracodawcy w wiekszosci przypadkow cv nawet nie otwieraja......

motyl13
na forum od lipca 2019
_mario_
05.07.2019 22:11

Brawo!!!!! Wspaniała reklama firmy.... Może bardziej napisać by o zarobkach tam panujących....

_mario_
na forum od listopada 2017
haski
05.07.2019 21:21

niestety te pieniadze na otwarcie wlasnej dzialalnosci biora sznurki w 90 procentach byle przetrwac rok czy dwa i zamykaja zalezy na ile maja podpisany papier i takie sa realia takich przykladow mozna by bylo podac dziesiatki czy nawet setki w roznych miejscowosciach i graja wielkich bizmesmenow a po roku plait i to ich powinien kontrolowac zeus czy dalej po zamknieciu nie robia na lewo a w wiekszosci dzialaja jakby nigdy nic

haski
na forum od stycznia 2019
count_dooku
05.07.2019 20:03

Gitman, przecież te pieniądze co UP rozdaje, to najpierw zabrał innym przedsiębiorcom, którzy być moze nawet zbankurotwali przez zbyt wysokie podatki.

count_dooku
Konto zablokowane
Gitman
05.07.2019 19:50

Z tą likwidacją Urzędów Pracy to ja bym się tak nie rozpędzał. Taki urząd wbrew powszechnej opinii to nie tylko rejestr bezrobotnych i wypłata zasiłków. Mnóstwo ludzi otworzyło własne biznesy dzięki dofinansowaniu właśnie z Urzędów Pracy. Jednym się udało pociągnąć biznes i dobrze sobie radzą, innym się nie udało. Jak to w biznesie. Ale pomagają jak ktoś ma dobry pomysł i tyle w temacie.

Gitman
dariuszek
05.07.2019 18:49

W związku ze spadkiem bezrobocia coraz mniej potrzebny jest urząd pracy

dariuszek
count_dooku
05.07.2019 16:00
wyróżnione przez moderatora

Pracodawcy w Krośnie są niedorozwinięci, nie potrafią sprecyzować kogo właściwie poszukują i czego wymagają, sprawiając wrażenie jakby właściwie nikogo nie szukali, nie potrafią podać wynagrodzenia jakie gotowi są zaoferować, a na końcu odrzucą kandydaturę nie mówiąc nawet dlaczego, marnują swój czas i kandydata.

count_dooku
Konto zablokowane
marekbrzyski
05.07.2019 15:54

I ja sie wypowiem do biednych poszkodowanych pracodawców - PŁAĆCIE LUDZIĄ WIĘCEJ , DAWAJCIE LUDZIĄ NORMALNE UMOWY A NIE ŚMIECIOWE, PRZESTAŃCIE PŁACIĆ "POD STOŁEM", TRAKTUJCIE ICH Z SZACUNKIEM - a wtedy sami zobaczycie ,że nie będziecie się mogli odpędzić od pracowników. Dziękuje za uwage, pozdrawiam

marekbrzyski
Endrju89
05.07.2019 15:36

Jak będziecie płacić sensowne pieniądze to pracownicy sami do Was przyjdą ale jak Wy dajecie zarobić niewiele więcej niż MADKA POLKA 500+ z trójką dzieci to się nie dziwcie że pies z kulawą noga nie chce takiej roboty.

Endrju89
kurnachata
05.07.2019 15:27

Kto ma dostać pracę ten dostanie a reszta chyba nie dostanie. Ja w sumie w urzędzie pracy figurowałem dobre 5 lat. Sytuacja jest taka że, ani szkoła ani strajkujący nauczyciele, ani zmęczeni profesorowie studenccy, ani pracodawca nie chcą zainwestować ogromnych pieniędzy w wykwalifikowanego pracownika- chcą gotowce.

kurnachata
/4
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 6099 razy