Garstka ludzi z PO i kod popierajacych Przytockiego i jego ugrupowanie urządziła cyrk, skąd tam dzieci (sąd rodzinny do działania).
Poziom artykułu zerowy a portal krosno24 pod wodzą właściciela schodzi na dno jako tuba KOD.
Czy Przytocki odetnie się od takich ludzi (poparcia koalicji obywatelskiej) czy razem z nimi pogrąży miasto i zamknie drogę do dotacji i współpracy z rządem czy sejmikiem. I co zrobi z kandydatem na radnego ze swojego ugrupowania który o organizatorce tego cyrku napisał " jesteś wielka".
Prezydencie piłka po Pana stronie. Czas się określić !
Zapraszam Pana Prezesa do wygłoszenia analogicznej przemowy dyskredytującej prezydenta miasta i zachęcania do głosowania na przedstawiciela PiS, do miasta gdzie sytuacja jest taka sama jak w Krośnie, czyli prezydent "bezpartyjny" jest już 4 kadencje. A chodzi tu o miasto Toruń. Zapewne jednak nic takiego się nie wydarzy, bo niby "bezpartyjny" obecny prezydent Torunia jest w komitywie z PiS oraz z o. Rydzykiem. Tak więc PiS ma tu dóch kandydatów, w tym jeden ukryty. Panie Prezesie zapraszam do Torunia, aby wygłosił Pan taką samą mowę nienawiści jak w Krośnie.
Odpowiadając na główne pytanie - czego się boją?
To jasne: odpowiedzialności karnej i reakcji suwerena.
Jedno i drugie jest do przewidzenia.
Chłopcy i dziewczynki z PiS staną przed Trybunałem Stanu za łamanie Konstytucji RP i niszczenie państwa. Kaczyński za sprawstwo kierownicze też pójdzie siedzieć. Cała reszta ucieknie w popłochu do swoich norek.
Suweren już odczuwa finansowo ich ignorancję gospodarczą. Ceny idą w górę, gospodarka zwalnia, inwestycje stoją (gdzie ta obiecana S9, gdzie jakiekolwiek drogi?). Polacy pogonią tych kombinatorów, którzy wypłacają sobie wielotysięczne premie, obiecują, że oddadzą i co? Po raz kolejny okłamali Polaków.
Niech no tylko jeszcze wyjdą powiązania PiS z Kremlem. Bo tylko w interesie Moskwy jest rozbijanie Unii Europejskiej od środka.
Dobrze, że budują więzienie w Sanoku. Wystarczy dla nich wszystkich miejsca.
Gdyby nie ta nieproszona wizyta tego Napoleona z Zoliborza-gotow byl bym zagłosowac na PIS. Jednak teraz nie mam watpliwosci to chory człowieczek-zawiśc zemsta szaleństwo idzie razem znim. Nie chce takiego uzdrowiciela chce spokoju normalności -może nieco biedniejszej ale nie chorej. Cóz ztego jak i tak nawidzeni Smoleńskem pojda po mszy za głosem z Torunia-i wybiora szalęnstwo!!
reaktywator, przykład, choćby jeden konkretny.
zgłoś close person DarmodziejJuż wskazałem, niestety, to dla ciebie za trudne do pojęcia jak widać... A, a wiesz może jak to było z Kamińskiego ułaskawieniem albo dlaczego sądy już kilku krajów UE odmawiają ekstradycji Polaków ?Wobec ciebie to tylko pytanie retoryczne, nie oczekują odpowiedzi.@wladt
Myślę, że w Krośnie nie trzeba nakazywać pracy za miskę ryżu - tutaj od dawna pracuje się głównie za taką stawkę.
No tak... do Rzeszowa długo się jedzie... ale jak wybierzemy pana Adama Skibę z PIS-u to co się zmieni dla przeciętnego krośnianina? NIC. Wiemy jak głosowali przedstawiciele PIS-u co do łącznicy kolejowej. Zmieni się tylko to, że pan Adam Skiba jako przedstawiciel jedynej słusznej władzy i obywatel pierwszego sortu jak inni z tego sortu będzie latał samolotem czy helikopterem nie tylko do Rzeszowa ale i do Warszawy a może nawet za granicę... czy nie po to powstało lotnisko, żeby "nadludzie". ten pierwszy sort miał komunikację szybszą, lepszą i na zawołanie? My oczywiście "mordy zdradzieckie" będziemy za to płacić. No cóż taka jest sprawiedliwość dziejowa.
A co do obecnego prezydenta pana Przytockiego zrobił trochę dla Krosna... ale zadłużył miasto na niepotrzebnych i zbędnych inwestycjach. Krosno za jego prezydentury rozwijało się owszem ale czy we właściwym kierunku? Czy te inwestycje były trafne? Czy ich koszty nie były za wysokie? Będąc prezydentem miasta - szczególnie tak małego jak Krosno trzeba znać wartość pieniądza a nie szastać nimi na prawo i lewo. Ile kosztowało i dla kogo powstało np lotnisko czy CDS? Czy kiedykolwiek zwrócą się te pieniądze?
Myślę, że Krosno jest małym miastem i nie potrzebuje ani rozżutnego prezydenta ani takiego "pierwszego sortu" który będzie nas wyzywał od "mord zdradzieckich" i walczył z grzechem poprzez jego "eliminację" lub karze ludziom pracować za "miskę ryżu" żeby w KROŚNIE ŻYŁO SIĘ LEPIEJ elitom.
Na szczęście mamy jeszcze alternatywę w postaci GABRIELA ZAJDLA czy WIOLETTY WOLSKIEJ,
!!!NIE DAJMY SIĘ ZMANIPULOWAĆ!!!
U nas Bawarii budować nie trzeba, bo ona u nas jest, Wszędzie kościoły i czworaki.
Czlenson
"zgromadziła się grupa ok. 30 mieszkańców"
Bo reszta nie wiedziała - ja dowiedziałem się po fakcie. 80% mieszkańców do teraz nie wie, że niejaki Kaczyński wogóle był w Krośnie - i wszystko w temacie.