DYSKUSJE
Przytocki potwierdził, że kandyduje. "Wszyscy widzą efekty"
korwinista
28.09.2018 16:54

"Jesteśmy dalecy od populizmu", a ich hasło to "samosieniezrobilo".

Wybierzcie jedno.

korwinista
Konto zablokowane
smoczysko
28.09.2018 14:31

Czekaj, czekaj BlondaS. Mieszkam w TBSie i płace czynsz 532 zł za 54m2. Co jak co ale czynsze w TBSie nie są małe.

smoczysko
na forum od listopada 2017
wladt
28.09.2018 11:25

BlondaS

Budynek socjalny przy ul. Tysiąclecia 11 

„Przebudowa budynku mieszkalnego na budynek mieszkalny" to nie jest wybudowanie nowego obiektu tylko remont starego.

Dwa budynki przy ul. Sportowej 8B, 8C

Rozbudowa i przebudowa wraz ze zmianą sposobu użytkowania kompleksu budynków dawnej bursy

Znasz różnicę pomiędzy wybudować a przebudować? -  to nie jest wybudowanie nowego obiektu tylko remont starego.

wladt
Konto zablokowane
kurnachata
28.09.2018 11:00

Prezydent Przetocki wygrywa tylko wyglądem i to mu daje poparcie, wygląda jak ten taki z serialu drużyna A. Wystąpień publicznych jako mowa raczej nie oglada się często. Ze wszystkich decyzji podjętych tylko ta z roku 2002 jest prawidłowa. Mianowicie próba reanimacji "Fabos", gdyż nie ekonomiczne jest wozić buty statkiem z Chin a później z portu w Hamburgu do Krosna. Reszta decyzji jest mylnych. Takich jak 5 remontów rynku, 3 remonty obdwodnicy, zrzucenie na barki podatnika MKSu a mało kto jeździ tym, budowa za dużego ośrodka CDS na tak małe miasto jak Krosno i cała reszta.

kurnachata
BlondaS
28.09.2018 09:27

"wladt" Ty na pewno mieszkasz w Krośnie ?? Ja o takich mieszkaniach też pisałem. Za kadencji Przytockiego powstało sporo mieszkań w porównaniu do innych miast całego Podkarpacia. Oczywiście Rzeszów to inna ranga.

Zgadzam się z Tobą Krosno się rozwija i potrzebuje dużo więcej mieszkań bo kolejka jest ogromna. Ale nie piszmy że nic nie zrobiono bo to nieprawda.

Inwestycje zrealizowane

http://www.tbs-krosno.info/inwestycje/inwestycje-zrealizowane

Inwestycje w realizacji

http://www.tbs-krosno.info/inwestycje/inwestycje-w-realizacji

BlondaS
TLo
28.09.2018 09:02
wyróżnione przez moderatora

Tym rzekomo "zmęczonym Piotrem Przytockim" przypominam o tych wyborcach, którzy trzy lata temu poczuli się "zmęczeni" PO i wybrali PiS... :-( Obyście nie wybrali, jak oni, i nie zgotowali Krosnu podobnego dramatu. :-(

TLo
davidov
28.09.2018 08:19

Do Wladt:  miejsca parkingowe na starówce a przynajmniej  te trzy od połnocnej strony rynku wogule nie spełniają przepisów o miejscach dla niepelnosprawnych,brak prawidłowych wymiarów wg roz. o znak.i syg drog ,a to niebieskie wśrodku to nowy wymóg ale min. administracji,a Ciebie obowiązują przebosy z 2002r min.MSWiA czyli wystarczą białe prawidłowo oznakowane,co nie znaczy że policja egzekwuje z obu,jednak niebieskie mał wymalować zarządca drogi wg wymogow min. administracji. Konserwator taż miał cza na skargę ale ją przespał. i nie jestem pewny że znikna .Te pare kresek na biało i trochę niebieskiego ,to nie oznacza sie miejsca dla inwalidów.

davidov
BPK
28.09.2018 07:51

Zetki przez 16 lat nie potrafił nawet poprawić... kompromitacja...

BPK
wladt
28.09.2018 07:22

BlondaS

Nie chodzi o apartamentowce, drogie mieszkania na które stać tylko nielicznych. Chodzi o mieszkania socjanne z TBS-u. Ile nowych mieszkań wybudował TBS dla ludzi, których nie stać płacić czynsz po 300-400PLN i więcej? Jeśli znasz takie nowe - nie w barakach to wskaż gdzie powstały bo ja mieszkam w Krośnie i wiem tylko o tych które zostały "przystosowane" ale o nowych obiektach TBS-u nie słyszałem.

wladt
Konto zablokowane
BlondaS
28.09.2018 07:07

"wladt" trochę z tymi mieszkaniami słabo strzeliłeś  ponieważ Krosno przez ostatnie lata wybudowało prawie najwiecej mieszkan w województwie. Oczywiście Rzeszów nr 1. Dla porownania i oddania skali w Krośnie tyle wybudowano nowych mieszkań co  w Jasle,Sanoku i Dębicy razem!

BlondaS
/6
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA