DYSKUSJE
Przytocki potwierdził, że kandyduje. "Wszyscy widzą efekty"
paragraf14
29.09.2018 08:58

Zadłużenie miasta to ok 140 mln, jaki jest plan na kolejne 5 lat (obligacje ?)

Dlaczego nie udało się pozyskać środków z UE na budowę kompleksu basenów przy Bursakach (ta inwestycja nie powstałaby tuż przed wyborami).

Jak długo mamy tolerować studnię bez dna CDS (wyniki tej spółki są naprawdę obiecujące). Kolejne 2 mln zł na minusie, łącznie dobijamy do 20 mln.

Może ciasteczko Pana/Panią przekona do dalszej strategii Przytockiego.

paragraf14
Konto zablokowane
wladt
29.09.2018 08:40

wed

aaa... miałem już nic nie pisać... ale jak już wspomniałeś o piwie to nie jest tak, że po 22.00 nie napijesz się piwa w Krośnie... napijesz się w każdej knajpie!!! To jest decyzja ekonomicznie uzasadniona z myślą o zwiększeniu zarobków restauratorów klubów/pubów itp. kosztem mieszkańców a tym samym profity z odprowadzanych podatków. Nie chodzi tutaj o zwiększenie ładu i bezpieczeństwa w mieście bo i tak ci sami ludzie którzy pili będą to samo robić tylko drożej w restauracjach. Po zamknięciu takiego pubu wyjdą mawaleni i bęzie jeszcze gorzej bo nawet ci co pili w domach obecnie znajdą się na mieście, niektórzy samochodami... a jak mi ktoś powie, że po zwiększeniu liczby pijanych po 22.00 poprawiło się bezpieczeństwo w Krośnie to mu się roześmieje w twarz!!!

wladt
Konto zablokowane
husaria1
29.09.2018 08:19

Przytocki i samorządne Krosno = PO, czyli 8 lat grabieży Polski i lizania d... Makreli.

husaria1
na forum od sierpnia 2018
wladt
29.09.2018 08:09

wed

Pamiętasz ubiegłą zimę i smog nad Krosnem? Będą przywozić do nas śmieci z okolicy tak z obrębu do 30 - 40 km. Myślisz, że nie wpłynie to na stan powietrza? Mylisz się. W końcu i nas zutylizują. Wiem, że Krosno jest zadupiem... ale może znajdzie się gdzieś większe zadupie takie, żeby ludzi nie truło. Nie chodzi o to, żeby nic nie było tylko o lokalizację tego czegoś. Sam pomyśl czy chciałbyś mieć widok z okna na taką spalarnię? Podejrzewam, że wietrzenie pokoju miałbyś z głowy... ale co do piwa to faktycznie idiotyczna uchwała.

wladt
Konto zablokowane
wed
28.09.2018 22:55

A to niby czemu nie ma być spalarni ? Pewnie najlepiej żeby śmieci leżały na ulicy. Są śmieci to trzeba je utylizować, a można jeszcze na tym zarobić. To że jest kilkaset osób według których wszystko źle i najlepiej żeby nic nie było to nie powód żeby ich słuchać. Już i tak z powodu paru głosów nie mogę piwa kupić jak wracam z pracy po 22. - chora decyzja, ale głosowanie na czcicieli toruńskiego guru ( a chyba dwójka ich startuje) byłoby już straszną tragedią dla Krosna. To ja już wolę Przytockiego, tylko niech ten bezsensowny zakaz zlikwiduje i przestanie słuchać paru nawiedzonych.

wed
na forum od listopada 2017
Franek64
28.09.2018 21:26

gdyby Przytocki obiecał kolejną knajpę pewnie taki gwoździk by głosował:)

Franek64
jolka101010
28.09.2018 19:48

Dwa razy głosowałam na Pana Przytockiego tym razem wybiorę innego kandydata. Pan Przytocki zraził mnie tym, że nie poszanował głosu mieszkańców, którzy nie chcieli spalarni śmieci w Krosnie.  Listy podpisane przez tak wiele osób nie zostały wzięte pod uwagę. Pan prezydent był za spalarnią śmieci. Ciekawe czy uda mu się ją wybudować jak wygra te wybory. Sprawa ucichła pewnie dlatego , ze jest przed wyborami. Tak samo jak z likwidacią parku koło kina. Też cisza przed burzą. Miasto robi się betonowe i pewnie jeszcze bedzie śmierdzące. Szkoda...

jolka101010
gozdzik13
28.09.2018 19:19

Przytocki ciasteczkami nas nie przekupisz.

gozdzik13
Konto zablokowane
gozdzik13
28.09.2018 19:18

Ja tym znudzonym życiem emerytom poparcia nie udzielam. Z Bogiem.

gozdzik13
Konto zablokowane
kurnachata
28.09.2018 18:59

Jeszcze żeby to "samosieniezrobiło" było w pewien sposób namacalne to powinien być film jak samorządowcy mieszają beton i budują to coś to oczko wodne za ogromne miliony.

kurnachata
/6
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA